Företaget

Barnebys är en söktjänst för kvalitetsauktioner och auktionsrelaterad information. Vi gör auktionshusens utbud tillgängligt för alla. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe.

Historik
Iden föddes när en av grundarna var på jakt efter en stillebenmålning till sitt kök. Ingenstans fanns det en tjänst där man enkelt fick en överblick över utbudet, men varför? Mycket handlade om en tidigare relativt otillgänglig auktionsmarknad, men som nu var öppen för nya affärsmodeller och nya målgrupper. Tiden var helt enkelt mogen att lansera en tjänst som samlar marknaden, lyfter fram de olika auktionshusens egna varumärken men som framför allt skapar nya kunder till en tidigare sluten auktionsvärld.

Efter att de ledande svenska auktionshusen anslutit lanserades tjänsten i september 2011. Den togs väl emot av auktionssverige och inte minst av köparna som plötsligt fick tillgång till ett snabbt växande utbud av auktioner från hela Sverige. Under våren 2012 expanderade verksamheten till övriga länder i Skandinavien och i höst väntar en lansering i England.

På bara två år har Barnebys ritat om auktionskartan i Sverige. Idén att göra alla auktioner sökbara från ett ställe ledde snabbt till fler köpare, nöjdare säljare och mer tillgängliga auktionshus.

Barnebys bolagsnamn är Auctions Online Scandinavia AB, org. nr 556839-6062. Kontor och representanter finns i Stockholm.

Kaptensgatan 6
114 57 Stockholm
T: 08-545 682 40

Christofer Ferreira Gomes, CEO