Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Objekt "Metropol Auktioner"

Bloggat om "Metropol Auktioner"

Så fixar du en riktigt snygg halloweenfest
Mörkrets och skräckens högtid närmar sig, men billiga maskeradkläder och spindlar i plast är inte lika lockande för alla. Vi tipsar om snygga kläder och unika dekorationer som gör din halloweenfest till något alldeles extra och får håret att resa sig i nacken. 
5 inspirerande matplatser
Köket kallas ofta för hemmets hjärta, men det är matplatsen som är den självklara och naturliga samlingspunkten för många familjer, var i huset den än ligger. Här samlas vi och pratar, äter och umgås, ofta flera gånger per dag. Vi har samlat fem snygga matplatser att inspireras av.
5 inredningstips som gör ditt hem redo för hösten
Sommaren är över för i år och det är hög tid att inreda hemmet inför kallare tider. Mjuka textilier i dova färger, mörkare träslag och rätt belysning - vi ger dig fem tips på hur du gör ditt hem mysigt och trivsamt inför hösten.
4 äldre stilar som är på väg tillbaka
Liksom klädmode går inredningstrender i vågor, och vi har en lång historia med många fantastiska stilar att hämta inspiration ifrån. Vi tipsar om fyra äldre formgivningsstilar som är på väg tillbaka, och som med en modern tvist ger hemmet en underbart klassisk känsla.
Höstens hetaste trend
Visst, vi såg det komma redan för något år sedan i Paris och New York, men det är först här och nu det slår till med full kraft. Höstens hetaste trend stavas Malakit.

Slutpriser "Metropol Auktioner "

Droppur
Sekelskifte Metropol Auktioner
Oljemålning, G. Engberg
G. Engberg, björkar vid väg, 45x67 Metropol Auktioner
Oljemålning, sign Börtner
Sign Börtner, 72x54 Metropol Auktioner
Matservis, 85 del
85 del, England Metropol Auktioner
Golvlampa, Glössner
Glössner, Notini (glasnagg) Metropol Auktioner

Hitta adress och telefonnummer till Metropol Auktioner

Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Annons
Annons