Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Slutpriser — Metropol Auktioner
Bloggat om — Metropol Auktioner
I kräftans vänkrets

Det är dags igen. På med hattarna och fram kräftservisen!

10 fynd som passar lika bra i slott som koja

Stilmöbler är ofta billigt och här finns fynd att göra. Även antika möbler är otroligt prisvärt däribland barockmöbler och sengustavianskt. Allt behöver inte heller vara dyrt, tar vi en titt i Barnebys slutprisarkiv ser vi att flera möbler och föremå...

Dagens inspiration: Väskbonanza på Barnebys

Är du på jakt efter en ny vårväska? Då har du kommit rätt! På Barnebys hittar du såväl lyxiga märkesväskor som kuvertväskor till helgens party, plånböcker och portföljer.

Se hit Stockholmare!

Vår fina huvudstad står i fokus då Metropol håller auktion den 26 januari. Auktionen innehåller grafik och oljemålningar, samtliga med motiv från Stockholm så som vaxholmsbåtar, södermotiv och bubblande cityliv.

Fynda de sista julklapparna hos Metropol Auktioner

En av årets sista auktioner äger rum hos Metropol auktioner på söndag den 22 december. Auktionen sker online och erbjuder en rad vackra ting, däribland flertalet litografier, silverföremål och smycken. Barnebys har valt ut tio föremål på denna aukti...

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons