Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Objekt "Metropol Auktioner"

Bloggat om "Metropol Auktioner"

Vi har möblerna för din uteplats
Det har blivit dags att inreda uteplatsen och vi vill därför tipsa om dessa fina möbler som just nu finns att hitta på auktion.
Hög tid att buda på silver
Metropol Auktioner har på "Tema Silver" samlat svenskt och utländskt silver, såväl högklassiskt som dekorativt. Auktionen kör igång idag!
Hemma hos Ulrika & Christian
På Gran de Gracia, fortsättningen av Barcelonas paradgata Passeig de Gracia, bodde tills för tre år sedan Ulrika och Christian med sina små flickor Ada och Mim. Numera har familjen lämnat Barcelona och är tillbaka i Stockholm.
Det händer hos auktionshusen i vår
Högsäsongen är inne och Barnebys är laddade inför vad Sveriges auktionshus har att erbjuda! Vad sägs till exempel om världens största ölglas, en klocka av märket Tudor vars design har inspirerats av spelmarkerna på casinot i Monte Carlo och en helt nylanserad auktion med det bästa inom nordisk design och konsthantverk. Här är auktionerna du inte får missa i vår.
Lars Lerin sida vid sida med Fernand Léger
Metropol auktioner håller månadsvis olika temaauktioner och näst på tur står "Tema Grafik" den 14 mars. Etsningar, litografier och träsnitt av samtida favoriter som Lars Lerin och Madeleine Pyk visas sida vid sida med moderna mästare som Joan Miró och Fernand Léger.

Slutpriser "Metropol Auktioner "

Soffbord, 50-tal
50-tal, Jason, Danmark Metropol Auktioner
Blandteknik, 3st
3st, signerade Marino, 37x28 Metropol Auktioner
Blyerts, O Nyman
O Nyman, 54x37 Metropol Auktioner
Bordslampa, glas
Glas, Gallékopia, H. 40 Metropol Auktioner
Akvarell, Virgina Larsson
Virgina Larsson, 41x38 "flicka i trädgård" Metropol Auktioner

Hitta adress och telefonnummer till Metropol Auktioner

Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons