Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Auktioner "Metropol Auktioner"

Bloggat om "Metropol Auktioner"

Trendig belysning i mässing
Mässing har länge varit ett eftertraktat material i inredningssammanhang och kommer stort även i vår. På Barnebys hittar du en mängd vackra mässingslampor, vad sägs till exempel om dessa...
Hemma hos Viveka och Shukri i Barcelona
Svenska Viveka driver vintagebutiken OX Mobiliari tillsammans med sin australiensiske make Shukri. Butiken är belägen på Carrer Senéca strax ovanför Diagonal i Barcelona och är specialiserad på Skandinaviska möbler och Skandinavisk design, mestadels 50- och 60-talsklassiker. Följ med Barnebys när vi hälsar på hos paret i deras lägenhet högst upp på nionde våningen i ett hus byggt 1963, bara ett stenkast från deras butik.
Dukningsinspiration till julbordet
Julen är för många synonymt med god mat och sällskap i goda vänners lag. Med porslin och ljusstakar kan du göra matbordet roligare och mer säsongsanpassat. Vackra serviser, lustiga keramiktomtar och stämningsfulla ljusstakar, oavsett vad du är ute efter hittar du säkert något hos auktionshusen som under december månad minst sagt är fyllda av julföremål.
Metropol mot rekordår när Ragnar Sandberg toppar Klassiska
Medan flera av de större auktionshusen har haft svårt att hitta bra föremål att fylla auktionerna med, så har auktionshuset Metropol i Stockholm gått från klarhet till klarhet. Med en välfylld Klassisk auktion ser man ut att att kunna summera ett rekordår.
Inredning med vintagekänsla
Att inreda med vintage är inte bara klimatsmart, det ger också en möjlighet att skapa något personligt och unikt just för ditt hem. Vad sägs om en färgglad 70-tals lampa för att liva upp det vita vardagsrummet eller en trästege istället för det trista nattduksbordet? Bara du sätter gränserna för användningsområdet.

Slutpriser "Metropol Auktioner "

Hitta adress och telefonnummer till Metropol Auktioner

Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons