Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Auktioner "Metropol Auktioner"

Bloggat om "Metropol Auktioner"

Inred med koppar och mässing
Varma metaller så som mässing och koppar har på senare år kommit att få en allt mer framträdande plats i hemmet och gör sig snyggt både enskilt och tillsammans. Trenden fortsätter hålla i sig och på Barnebys hittar ni ett brett utbud av både koppar och mässing, däribland dessa.
Hemma hos Martina Liljeholm
I den kulturmärkta Östermalmsvåning bor Martina Liljeholm med sin make Andrew och dotter Jacqueline. Konst, antikviteter och auktionsfynd smyckar hemmet liksom Ikeamöbler som den kreativa familjen låtit göra om, allt i enlighet med den gustavianska stilen.
Dubbelt aktuella Lisa Larson
Lisa Larson är en av Sveriges mest uppskattade och eftertraktade formgivare men hennes härliga keramikfigurer gör även succé i Japan. Där pågår just nu en landsomfattande utställning med verk ur Bernhard Svensson samling och nästa stopp blir i Fukuoka Mitsukoshi den 14-26 oktober.
Vad är ett unikat av Vicke Lindstrand värt?
Vicke Lindstrand arbetade som keramiker, illustratör, skulptör och textilkonstnär men kom främst att bli känd som formgivare inom glasdesign. Under sin karriär var han knuten till Orrefors glasbruk, följt av Kosta glasbruk och senare även Upsala Ekeby. Barnebys värderingstjänst har nu fått in ett inte helt felfritt unikat av Lindstrand och Metropol Auktioners värderingsexpert Lars Åhlander berättar här mer om priset samt om det är värt att renovera föremålet i fråga.
I kräftans vänkrets
Det är dags igen. På med hattarna och fram kräftservisen!

Slutpriser "Metropol Auktioner "

Pastell
Carl Brandt, 1906, Vintermotiv med stuga, motivet: 29 x 70 Metropol Auktioner
FÄRGLITOGRAFI (F)
Karl Höglund (f. 1940), par på cykel, EA (konstnärens exemplar), bladets mått: 50x38, löst blad Metropol Auktioner
OLJEMÅLNING (F)
Marek Smagon, 2005, Komposition, 98 x 80 Metropol Auktioner
TIDNINGSSTÄLL
mahogny, England, längd: 34, slitage Metropol Auktioner
FÄRGETSNNG (F)
Jorgo Krallis (f. 1937), 53/160, 'Froggie', 36 x 24 Metropol Auktioner

Hitta adress och telefonnummer till Metropol Auktioner

Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons