Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Auktioner "Metropol Auktioner"

Bloggat om "Metropol Auktioner"

Inredning med vintagekänsla
Att inreda med vintage är inte bara klimatsmart, det ger också en möjlighet att skapa något personligt och unikt just för ditt hem. Vad sägs om en färgglad 70-tals lampa för att liva upp det vita vardagsrummet eller en trästege istället för det trista nattduksbordet? Bara du sätter gränserna för användningsområdet.
Lämna plats åt keramiken
Att det råder en stark trend i de gamla och mer traditionella hantverken som keramik och textilier märks tydligt hos auktionshusen. Inom keramiken finns något för alla, vare sig du föredrar Lisa Larssons vackra skulpturer eller klassiska vaser för hemmets botanik.
Gunnar Nylund keramikspecial på Metropol auktioner
Auktionsbranschens vardag är som ett avsnitt ur mästarnas mästare eller Atleterna på TV. Det är tuffa tider, vissa vinner andra försvinner. Två auktionshus i Sverige som har seglat upp som ett par av de auktionshus som har blivit verkliga vinnare på marknaden är Formstad Auktioner och Metropol Auktioner.
Det händer hos Metropol Auktioner
Kommande veckor har vi två bra auktioner att vänta hos Metropol auktioner. Det är dels auktionen "Klassiska" den 26 oktober, och dels årets näst sista tema-auktion med en samling av Gunnar Nylunds bästa keramikföremål.
Vad är Stig Lindbergs porslinsserie "Berså" värd?
Stig Lindbergs klassiska och mycket populära porslinsserie Berså, skapades 1960 för Gustavsbergs porslinsfabrik. Servisen tillverkades mellan 1961 och 1974 och produktionen kom därefter att återupptas först år 2005. Barnebys värderingstjänst har nu mottagit en fråga om vad Lindbergs Bersåserie är värd på auktion, något som Lars Åhlander, värderingsman på Metropol Auktioner ger oss svaret på.

Slutpriser "Metropol Auktioner "

Hitta adress och telefonnummer till Metropol Auktioner

Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons