Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Objekt "Metropol Auktioner"

Bloggat om "Metropol Auktioner"

Tio designmöbler att fynda på auktion
Börjar semesterplånboken bli tunn samtidigt som suget efter designprylar håller i sig? Barnebys tipsar om tio designmöbler att fynda på auktion med ett utropspris under 1000-lappen.
Mässing, koppar och silver - allt passar med blått!
Blått är en av 2016 års absolut hetaste inredningsfärger, samtidigt som rustika material som mässing, koppar och silver fortsätter att vara trendstarkt. Och det bästa är att blå nyanser och metaller går alldeles utmärkt att kombinera! Tillsammans med dova toner skapar detaljer i metall en exklusiv och lyxig känsla. 
Rätt med rotting
Tycker du att rotting känns förlegat och mossigt? Då är det dags att tänka om. Möbler i rotting och bambu är en av de hetaste inredningstrenderna just nu. Materialet är naturligt och slitstarkt, möblerna gedigna men nätta och de passar lika bra inomhus som utomhus. Perfekt för både stan och landet! Barnebys tipsar om några snygga sittmöbler i rotting och bambu som just nu finns på auktion.
Hemma hos Daphne Strååt i sommarstugan
På den sörmländska landsbygden har Daphne Strååt och hennes partner Rolf Ullman skapat sin bohemiska sommaroas. Med möbler och textilier från Indien blandat med svenska loppisfynd är det lilla torpet från 1800-talet en färgklick mitt i den prunkande grönskan.
Trendspaning: Inred med Art déco och Swedish grace
Den svenska varianten av den eleganta stilen art déco kallades för swedish grace och hade sin storhetstid i Europa under 1920-talet. Men den är minst lika gångbar och modern idag. Exklusiva material, strama former och symmetriska mönster skapar en lyxig och tidlös känsla i hemmet. Barnebys presenterar en av de hetaste inredningstrenderna just nu och har valt ut föremål som ger ditt hem ett drag av swedish grace.

Slutpriser "Metropol Auktioner "

Skål m. hänkel +, skål
Skål, glas Metropol Auktioner
Barskåp, 1940-tal
1940-tal, Mahogny, med belysning, L.78 D.43 H.105 Metropol Auktioner
Spegel, oval
Oval, höjd: 85 Metropol Auktioner
Bordsprydnader
2 del. Metropol Auktioner
Vas, Jugend
Jugend, H.32 Metropol Auktioner

Hitta adress och telefonnummer till Metropol Auktioner

Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons