Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Objekt "Metropol Auktioner"

Bloggat om "Metropol Auktioner"

5 svenska slott att inreda efter
Sverige har en lång historia och många välbevarade slott runt om i landet. Slotten är inte bara en fröjd för ögat exteriört, utan har ofta fantastiska interiörer med genuina, vackra och drömlika inredningar. Här är fem svenska slott som vi vill inreda efter!
Så inreder du hållbart - och billigt
Vi slänger, köper nytt, slänger och köper nytt. Sopbergen växer i takt med att vi konsumerar. Investera istället i heminredning av hög kvalitet på auktion som stilmässigt passar i många år framöver och i olika typer av inredningar. Det är miljömässigt hållbart, trendigt, mer unikt och framförallt billigt.
10 populäraste sökningarna i januari
Välrenommerad svensk formgivning, större möbler och en konstnär. Trender kommer och går, och listan över söktermer som Barnebys användare söker mest på varierar från månad till månad. Här är de 10 mest sökta möblerna och föremålen i januari!
9 sätt att blanda gamla föremål med modern inredning
Det finns inga lagar eller regler inom inredning som säger att alla föremål i ett rum behöver vara från samma tidsperiod. Det blir faktiskt mycket mer livfullt och spännande att blanda modernt och gammalt. Här är 9 tips på hur du kan blanda vackra gamla saker med modern inredning!
Nyhet: Sök bland föremål från hela världen!
Med Barnebys uppdaterade sökfunktion har det blivit ännu enklare att hitta det du letar efter. Nu söker du lätt i hela världens utbud, och sökresultatet sorteras så att de föremål som finns geografiskt närmast dig hamnar först. Testa idag!

Slutpriser "Metropol Auktioner "

Barstolar
1 par, Johansson Design Metropol Auktioner
Träsnitt (F)
Signerad, 205/250, motivets mått: 47x54 Metropol Auktioner
Figurin
DJ Copenhagen, Oriental, H.44 Metropol Auktioner
Oljemålning
Signerad, Gård, 27x35 Metropol Auktioner
Sekretär
rokokostil, mahogny, L.86 D.45 H.102 Metropol Auktioner

Hitta adress och telefonnummer till Metropol Auktioner

Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Annons