Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Objekt "Metropol Auktioner"

Bloggat om "Metropol Auktioner"

Höstens hetaste trend
Visst, vi såg det komma redan för något år sedan i Paris och New York, men det är först här och nu det slår till med full kraft. Höstens hetaste trend stavas Malakit.
De fem mest eftersöka formgivarna på auktion
Svensk design från mitten av 1900-talet har aldrig varit mer eftertraktat. Det märks inte minst på topplistan över de mest eftersökta formgivarna på Barnebys. På topplistan hamnar nämligen fem stycken svenskar - kan du gissa vilka de är?
Tio designmöbler att fynda på auktion
Börjar semesterplånboken bli tunn samtidigt som suget efter designprylar håller i sig? Barnebys tipsar om tio designmöbler att fynda på auktion med ett utropspris under 1000-lappen.
Mässing, koppar och silver - allt passar med blått!
Blått är en av 2016 års absolut hetaste inredningsfärger, samtidigt som rustika material som mässing, koppar och silver fortsätter att vara trendstarkt. Och det bästa är att blå nyanser och metaller går alldeles utmärkt att kombinera! Tillsammans med dova toner skapar detaljer i metall en exklusiv och lyxig känsla. 
Rätt med rotting
Tycker du att rotting känns förlegat och mossigt? Då är det dags att tänka om. Möbler i rotting och bambu är en av de hetaste inredningstrenderna just nu. Materialet är naturligt och slitstarkt, möblerna gedigna men nätta och de passar lika bra inomhus som utomhus. Perfekt för både stan och landet! Barnebys tipsar om några snygga sittmöbler i rotting och bambu som just nu finns på auktion.

Slutpriser "Metropol Auktioner "

Soffbord
H.52 Metropol Auktioner
Parti nysilver
Parti nysilver Metropol Auktioner
Röd rubin, 2 del
2 del, Arthur Percy och Eugen Trost, Gefle Metropol Auktioner
Sideboard, gustaviansk stil
Gustaviansk stil, L150 Metropol Auktioner
Oljemålning
Sign "Landskap" 42x42 Metropol Auktioner

Hitta adress och telefonnummer till Metropol Auktioner

Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Annons
Annons
Annons
Annons