Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Objekt "Metropol Auktioner"

Bloggat om "Metropol Auktioner"

Skäm bort mamma på Mors dag!
Mammor kan vara underbara, tjatiga, kramgoa, jobbiga, roliga, alldeles för nyfikna och tuffare än vilken viking som helst. Vi älskar våra mammor och de förtjänar att hyllas! Barnebys tipsar om gåvor till mamma på Mors dag som garanterat kommer göra succé.
Rätt med retro
Metropol auktioner har återkommande temaauktioner och under maj har vi keramik, teakmöbler och flerarmade golvlampor att se framemot. I katalogen hittar vi över hundra spännande föremål från 1950/60-talet, däribland objekt från Lisa Larsson, Stig Lindberg och Arne Jacobsen. Barnebys har valt ut några favoriter från den kommande auktionen.
Vi har möblerna för din uteplats
Det har blivit dags att inreda uteplatsen och vi vill därför tipsa om dessa fina möbler som just nu finns att hitta på auktion.
Hög tid att buda på silver
Metropol Auktioner har på "Tema Silver" samlat svenskt och utländskt silver, såväl högklassiskt som dekorativt. Auktionen kör igång idag!
Hemma hos Ulrika & Christian
På Gran de Gracia, fortsättningen av Barcelonas paradgata Passeig de Gracia, bodde tills för tre år sedan Ulrika Garat med sin dåvarande man Christian och parets två flickor Ada och Mim. Numera har de lämnat Barcelona och är tillbaka i Stockholm.

Slutpriser "Metropol Auktioner "

Tallrikar, 7 st
7 st, Rörstrand, landskapsdräkter Metropol Auktioner
Ljuskrona
Rokokostil Metropol Auktioner
Mandolin
Levin i väska Metropol Auktioner
Koppar
Div Metropol Auktioner
Stolar 4 st
Bellmanstyp Metropol Auktioner

Hitta adress och telefonnummer till Metropol Auktioner

Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Annons
Annons
Annons
Annons