Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Objekt "Metropol Auktioner"

Bloggat om "Metropol Auktioner"

Helgtips: Fira Porslinets dag i Gustavsberg
Var med och fira Porslinets dag i Gustavsberg på söndag den 27 augusti. Traditionen har över 20 år på nacken och bjuder på en mängd aktiviteter i och runt om porslinsmuseet.
Bjuden på bröllop i sommar? Vi har 15 tips på passande presenter!
Bjuden på bröllop i sommar? Nu börjar det dra ihop sig och det är hög tid att tänka på present till brudparet. Vi ger er våra bästa presentförslag, som alla går att buda hem innan midsommar.
Det händer på auktionsmarknaden i maj
Vi går en fullspäckad månad till mötes där flera av landets auktionshus håller sina vårkvaliteter med det mesta av det bästa som finns att hitta. Barnebys listar auktionerna du inte får missa i maj!
Så lyckas du med påskdukningen
Barnebys bjuder på kreativ inspiration till påskdukning.
Allt du vill veta om möbelrestaurering av dina auktionsfynd
Alla har vi funnit den där läckra soffan eller antika byrån som skulle ha varit helt perfekt om det inte vore för det illa medfarna tyget eller den slitna fanéren. Hur går det då till när man lämnar in en möbel hos en möbelkonservator och tjänar man i längden på att restaurera upp en möbel om man i framtiden skulle vilja sälja den på auktion? Barnebys tog kontakt med Eva Seeman, ansvarig specialist inom design och modernt konsthantverk på Bukowskis och Johan Ekström, en av Sveriges främsta möbelkonservatorer.

Slutpriser "Metropol Auktioner "

Golvlampa
1960-tal Metropol Auktioner
Oljemålning (F)
Gertrud Stavling, 82x96 Metropol Auktioner
Pigtittare
1800-tal, björk Metropol Auktioner
Skänk
Jugend Ek, längd: 186, djup: 60, höjd: 100 Metropol Auktioner
Brevkniv
ben, längd: 42 Metropol Auktioner

Hitta adress och telefonnummer till Metropol Auktioner

Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Annons