Metropol Auktioner

Metropol Auktioner är ett auktionsföretag i Stockholm som ägs av ”cykelkungen” Salvatore Grimaldi. 
Föremål som lämnats in och värderats av Metropol auktioneras ut varje vecka på deras regelbundna veckoauktioner eller på deras onlinebaserade auktioner.
 
Varje månad anordnar de en temabaserad auktion på vilka samtliga produkter faller under samma genre. Orientaliska mattor, filmaffischer och vintage är några exempel på temaauktioner som hållits i Metropols lokaler på Sveavägen i Stockholm.
 
Metropol Auktioner erbjuder värdering av produkter online, men även genom hembesök. Via deras hemsida är det enkelt buda på samtliga produkter som auktioneras ut på både klubb- och onlineauktion.
Länder
  • Sverige
Objekt "Metropol Auktioner"

Bloggat om "Metropol Auktioner"

Det händer på auktionsmarknaden i maj
Vi går en fullspäckad månad till mötes där flera av landets auktionshus håller sina vårkvaliteter med det mesta av det bästa som finns att hitta. Barnebys listar auktionerna du inte får missa i maj!
Så lyckas du med påskdukningen
Barnebys bjuder på kreativ inspiration till påskdukning.
Allt du vill veta om möbelrestaurering av dina auktionsfynd
Alla har vi funnit den där läckra soffan eller antika byrån som skulle ha varit helt perfekt om det inte vore för det illa medfarna tyget eller den slitna fanéren. Hur går det då till när man lämnar in en möbel hos en möbelkonservator och tjänar man i längden på att restaurera upp en möbel om man i framtiden skulle vilja sälja den på auktion? Barnebys tog kontakt med Eva Seeman, ansvarig specialist inom design och modernt konsthantverk på Bukowskis och Johan Ekström, en av Sveriges främsta möbelkonservatorer.
Lista: de mest eftersökta stilarna på auktion
Klassiska stilarter och gedigna hantverk blir aldrig otrendiga, något som inte minst märks på Barnebys användares mest förekommande sökningar. Barnebys listar därför de tre hetaste stilarna just nu.
Så stylar du fönsterbrädan
Fönsterbrädan är så mycket mer än en plats att ställa blommorna på. Faktum är att få platser i hemmet lämpar sig lika bra för att skapa vackra stilleben och placera personliga föremål på än just fönsterbrädan, dessutom går det lätt att ändra om närhelst man känner för det.

Slutpriser "Metropol Auktioner "

Soffa
grålaserad, sengustaviansk stil, längd: 188 cm, saknar klädsel Metropol Auktioner
Halsband
2 st. floriter Metropol Auktioner
Mockagods
Hackefors, Linnea, 16 del Metropol Auktioner
Orientmatta
120x180 Metropol Auktioner
Chiffonjé
1800-tal, björk, längd: 117, djup: 56, höjd: 138 Metropol Auktioner

Hitta adress och telefonnummer till Metropol Auktioner

Metropol Auktioner
Sveavägen 116
Stockholm
Växel: 08- 673 48 80
Fax: 08- 673 48 68
info@metropol.se
Annons