Bukowskis

Bukowskis grundades 1870 av Henryk Bukowski och har utvecklats till att bli Nordens största auktionshus. Idag är Bukowskis Kunglig hovleverantör och erbjuder internationella slagauktioner, online-auktioner, och private sales. Bukowskis har genomfört auktioner i Sverige under de senaste 140 åren, bland annat kung Karl XV samling år 1873 och kvarlåtenskapen efter Ingmar Bergman år 2009. Bukowskis fick även exklusiva rättigheter att sälja etsningar gjorda av den svenska konstnären Anders Zorn på 1920-talet. Etsningarna var så värdefulla att de accepterades som säkerhet för banklån, och blev även börsnoterade hos Bukowskis.

Bukowskis är ett av Skandinaviens äldsta showroom och har kontinuerligt visningar av både unika och högkvalitativa konstobjekt. Bukowskis huvudkontor ligger i Stockholm, de har kontor i Helsingfors, Göteborg och Malmö, och finns även representerade runt om i Europa, USA och Asien. Bukowskis har sedan länge varit specialister inom konst, och håller sig ständigt uppdaterade för att dagligen kunna göra kvalificerade värderingar av konstföremål, vilket bidrar till den stadiga ökningen av Bukowskis konstnärliga kunskapsbank.

I Stockholm har Bukowskis slagauktioner i form av Klassiska, Moderna, Vintage & Juveler samt Contemporary & Design, och varje auktion hålls två gånger om året under våren och hösten. Bukowskis erbjuder också en mängd andra auktioner så som Vintage Sale, Eclectic Sale, och olika specialauktioner. Onlineförsäljningen sker genom Bukowskis Market, som har showroom i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bukowskis Market erbjuder katalogsföremål från alla epoker och alla prisklasser, lämpliga både som samlarobjekt eller heminredning. Bukowskis är en del av International Auctioneers, IA, som består av sju välkända auktionshus i Europa och USA. Bukowskis är också representerade i EFA - European Federation of Auctioneers.

Länder
  • Sverige
  • Finland
Auktioner "Bukowskis"

Bloggat om "Bukowskis"

Bukowskis ägare bakom världens näst största diamant bakom tiderna
Härom dagen kunde vi rapportera att familjen Lundin, Bukowskis ägare, fått in fem miljoner på kontot för en falsk Legérmålning. Nu är det dags att fylla på kontot igen, men den här gången rör det sig om betydligt mer pengar.
En av decenniets största konstskandaler håller på att klaras upp
Medan den finska polisen håller på att nysta upp det sista av en riktig konsthärva av förfalskningar återköper Bukowskis sex verk som visat sig vara falska under pågående utredning. Bland annat handlar det om en målning av Fernand Legér som 2009 såldes till familjen Lundin, Bukowskis nuvarande ägare.
Sotheby's håller sin första auktion med Star Wars
Nedräkningen har börjat för alla Star Warsfans som ser fram emot filmpremiären den 16 december. Sotheby's gör dock det hela lite lättare då de den 11 december auktionerar ut över 600 Star Wars-figurer.
Cool it, baby!
Finns det något mer användbart än en bra och vacker vinkylare?
Uppsala Auktionskammare c/o Stockholm is back in town!
Härom året klämde sig Uppsala Auktionskammare ner på Nybrogatan, mittemellan Bukowskis och Stockholms Auktionsverk. Ett strategiskt beslut som tycks ha gett resultat. Auktionen rymmer imponerande samlingar med allt från internationell samtidskonst till antika glassamlingar och unika Fabergéföremål.

Slutpriser "Bukowskis "

CARLO DI CARLI, tillskrivna, pallar, 2 st, Italien 1950-tal.
Lönn, sits klädd i grönt konstläder, mässingskodda ben, 38 x 35 cm (44 cm inkl handtag), höjd 46,5 (60) cm. Bukowskis
STOLAR, fyra stycken. Sengustavianska stockholmsarbeten, 1800-talets början. I Carl Christoffer Gjörwells art.
Bemålade i svart och guld. Riklig dekor av lagerstav, fleuroner, dubbelkragade ben, genombruten rygg med bevingade kariatyder och fjällsnitt. Bukowskis
ÖRHÄNGEN med kuddslipade diamanter totalt ca 6.80 ct, samt 4 st mindre gammalslipade diamanter totalt ca 1.00 ct.
Kvalitet ca I-K/VS-SI. Längd ca 20 mm. 18K vitguld. Bukowskis
Hans krets, Bataljer
Georg Philipp Rugendas\nHans krets, Bataljer\nEtt par. Pannå, vardera 28,5 x 34 cm. Bronserade ramar i tidig rokoko. Bukowskis
POLISKÖREN I FLORENS
Venny Soldan-Brofeldt\nPOLISKÖREN I FLORENS\nSign. 1904. Olja på duk 150x86 cm. Bukowskis

Hitta adress och telefonnummer till Bukowskis

Kundtjänst
Sverige:
info@bukowskis.com
T:+46 8 614 08 00
Finland:
helsinki@bukowskis.com
T:+358 9 668 91 10
Göteborg
Kungsportsavenyn 43
411 36 Göteborg
T: 031 20 03 60
goteborg@bukowskis.com
Norrköping
Linnégatan 21
602 23 Norrköping
T: 011 - 18 42 30
norrkoping@bukowskis.com
Stockholm
Arsenalsgatan 4
Box 1754
111 87 Stockholm
T: 08 614 08 00
info@bukowskis.com
Malmö
Kalendegatan 18
211 35 Malmö
T: 040 669 57 80
malmo@bukowskis.com
Helsingfors
Bukowski Oy Ab
Stora Robertsgatan 12
SF-00120 Helsingfors
Finland
T: +358-9-668 91 10
helsinki@bukowskis.com
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons