Bukowskis

Bukowskis grundades 1870 av Henryk Bukowski och har utvecklats till att bli Nordens största auktionshus. Idag är Bukowskis Kunglig hovleverantör och erbjuder internationella slagauktioner, online-auktioner, och private sales. Bukowskis har genomfört auktioner i Sverige under de senaste 140 åren, bland annat kung Karl XV samling år 1873 och kvarlåtenskapen efter Ingmar Bergman år 2009. Bukowskis fick även exklusiva rättigheter att sälja etsningar gjorda av den svenska konstnären Anders Zorn på 1920-talet. Etsningarna var så värdefulla att de accepterades som säkerhet för banklån, och blev även börsnoterade hos Bukowskis.

Bukowskis är ett av Skandinaviens äldsta showroom och har kontinuerligt visningar av både unika och högkvalitativa konstobjekt. Bukowskis huvudkontor ligger i Stockholm, de har kontor i Helsingfors, Göteborg och Malmö, och finns även representerade runt om i Europa, USA och Asien. Bukowskis har sedan länge varit specialister inom konst, och håller sig ständigt uppdaterade för att dagligen kunna göra kvalificerade värderingar av konstföremål, vilket bidrar till den stadiga ökningen av Bukowskis konstnärliga kunskapsbank.

I Stockholm har Bukowskis slagauktioner i form av Klassiska, Moderna, Vintage & Juveler samt Contemporary & Design, och varje auktion hålls två gånger om året under våren och hösten. Bukowskis erbjuder också en mängd andra auktioner så som Vintage Sale, Eclectic Sale, och olika specialauktioner. Onlineförsäljningen sker genom Bukowskis Market, som har showroom i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bukowskis Market erbjuder katalogsföremål från alla epoker och alla prisklasser, lämpliga både som samlarobjekt eller heminredning. Bukowskis är en del av International Auctioneers, IA, som består av sju välkända auktionshus i Europa och USA. Bukowskis är också representerade i EFA - European Federation of Auctioneers.

Länder
  • Sverige
  • Finland

Bloggat om "Bukowskis"

Inredning och inspiration till din veranda
Under sommaren vill vi naturligtvis spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Men det betyder inte att inredningen behöver stanna inne. Barnebys tipsar om några olika sätt att inreda altanen, verandan, terassen, balkongen eller uteplatsen på.
Kärlek till keramik
Porslin, fajans och stengods. Att inhandla porslin och keramik på auktion är många gånger en lönsammare affär än att köpa nytt. Äldre serviser har ofta vackra dekorer, och att blanda koppar och tallrikar med olika servisdekorer gör bordet riktigt charmigt. Barnebys tipsar om skötselråd och om fina serviser som finns på auktion just nu.
Många svenskar vill återanvända möbler, men slänger dem ändå
En ny undersökning gjord av Sifo på uppdrag av Bukowskis visar att 85 procent av svenska folket tycker att det är viktigt att återanvända möbler istället för att slänga dem - men hela 38 procent uppger också att de slängt den senaste möbeln de gjort sig av med.
Rätt med rotting
Tycker du att rotting känns förlegat och mossigt? Då är det dags att tänka om. Möbler i rotting och bambu är en av de hetaste inredningstrenderna just nu. Materialet är naturligt och slitstarkt, möblerna gedigna men nätta och de passar lika bra inomhus som utomhus. Perfekt för både stan och landet! Barnebys tipsar om några snygga sittmöbler i rotting och bambu som just nu finns på auktion.
Väskor bättre investeringar än aktier och fastigheter
Hermès Birkinväska är världens mest exklusiva handväska och förmodligen också världens dyraste. Men en Birkin eller en Chanel 2.55 är mer än en statussymbol och en kändistrend - den kan bli en riktig guldgruva. Väskor från Hermès och Chanel kan vara en bättre investering än både aktier och fastigheter - åtminstone i USA.

Slutpriser "Bukowskis "

Duva
Pablo Picasso\nDuva\nSignerad Picasso. Färgkrita 18 x 27 cm. Bukowskis
VÄVNAD. "Knoppen". Gobelängteknik. 49,5 x 91 cm. Signerad AB MMF (AB Märta Måås-Fjetterström).
Komponerad 1932. Tillverkad efter 1941. Bukowskis
Komposition med figur och bok
Erik Olson\nKomposition med figur och bok\nDedikation a tergo: "Hälsning till Dagmar från Erik". Troligen utförd ca 1928. Duk 22 x 14 cm. Bukowskis
SOMMAR PÅ VERANDAN
Annikki Poijärvi\nSOMMAR PÅ VERANDAN\nSign. -89. Olja på duk, 86x92 cm. Bukowskis
"Only the nights are new"
Karin Mamma Andersson\n"Only the nights are new"\nDiptyk. Färglitografier signerade med blyerts 68/150, tryckt och utgiven av Sibirien Lito AB, Stockholm. 29,5 x 87 cm vardera. Bukowskis
Bukowskis har 0 objekt i kategorierna.

Hitta adress och telefonnummer till Bukowskis

Kundtjänst
Sverige:
info@bukowskis.com
T:+46 8 614 08 00
Finland:
helsinki@bukowskis.com
T:+358 9 668 91 10
Göteborg
Kungsportsavenyn 43
411 36 Göteborg
T: 031 20 03 60
goteborg@bukowskis.com
Norrköping
Linnégatan 21
602 23 Norrköping
T: 011 - 18 42 30
norrkoping@bukowskis.com
Stockholm
Arsenalsgatan 4
Box 1754
111 87 Stockholm
T: 08 614 08 00
info@bukowskis.com
Malmö
Kalendegatan 18
211 35 Malmö
T: 040 669 57 80
malmo@bukowskis.com
Helsingfors
Bukowski Oy Ab
Stora Robertsgatan 12
SF-00120 Helsingfors
Finland
T: +358-9-668 91 10
helsinki@bukowskis.com
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons