Bukowskis

Bukowskis grundades 1870 av Henryk Bukowski och har utvecklats till att bli Nordens största auktionshus. Idag är Bukowskis Kunglig hovleverantör och erbjuder internationella slagauktioner, online-auktioner, och private sales. Bukowskis har genomfört auktioner i Sverige under de senaste 140 åren, bland annat kung Karl XV samling år 1873 och kvarlåtenskapen efter Ingmar Bergman år 2009. Bukowskis fick även exklusiva rättigheter att sälja etsningar gjorda av den svenska konstnären Anders Zorn på 1920-talet. Etsningarna var så värdefulla att de accepterades som säkerhet för banklån, och blev även börsnoterade hos Bukowskis.

Bukowskis är ett av Skandinaviens äldsta showroom och har kontinuerligt visningar av både unika och högkvalitativa konstobjekt. Bukowskis huvudkontor ligger i Stockholm, de har kontor i Helsingfors, Göteborg och Malmö, och finns även representerade runt om i Europa, USA och Asien. Bukowskis har sedan länge varit specialister inom konst, och håller sig ständigt uppdaterade för att dagligen kunna göra kvalificerade värderingar av konstföremål, vilket bidrar till den stadiga ökningen av Bukowskis konstnärliga kunskapsbank.

I Stockholm har Bukowskis slagauktioner i form av Klassiska, Moderna, Vintage & Juveler samt Contemporary & Design, och varje auktion hålls två gånger om året under våren och hösten. Bukowskis erbjuder också en mängd andra auktioner så som Vintage Sale, Eclectic Sale, och olika specialauktioner. Onlineförsäljningen sker genom Bukowskis Market, som har showroom i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bukowskis Market erbjuder katalogsföremål från alla epoker och alla prisklasser, lämpliga både som samlarobjekt eller heminredning. Bukowskis är en del av International Auctioneers, IA, som består av sju välkända auktionshus i Europa och USA. Bukowskis är också representerade i EFA - European Federation of Auctioneers.

Länder
  • Sverige
  • Finland
Objekt "Bukowskis"

Bloggat om "Bukowskis"

Uppsala Auktionskammare smäller högt
Uppsala Auktionskammare presenterar sin kanske starkaste auktion någonsin med svenskt måleri.
De handknutna konstverken
Vissa kanske förknippar den äkta mattan med mörka och inrökta våningar under 1900-talets tidigare decennier, eller kanske med farmors vardagsrum. Andra associerar till lyxiga mansions eller vilket vanligt medelklasshem som helst. Hur det än förhåller sig har de flesta kommit i kontakt med en persisk matta någon gång. Men har du någonsin funderat över vilket avancerat och vackert konsthantverk en matta kan vara?
Skäm bort mamma på Mors dag!
Mammor kan vara underbara, tjatiga, kramgoa, jobbiga, roliga, alldeles för nyfikna och tuffare än vilken viking som helst. Vi älskar våra mammor och de förtjänar att hyllas! Barnebys tipsar om gåvor till mamma på Mors dag som garanterat kommer göra succé.
Hemma hos Björn & Marcus
Lantligt, rustikt och harmoniskt. Hemma hos Björn Larsson och Marcus Adolfsson på Billa Gård strax utanför Linköping har huset inretts med en härlig blandning av auktionsfynd från olika tidsepoker för att ge tillbaka huset sin gamla själ.
Rekord för svensk samtidskonst när Trolovningen hamnar på Värmlands Museum
Igår sålde Bukowskis Lena Cronqvist ikoniska målning "Trolovningen" för 11 370 000 kronor, vilket var nytt rekord för svensk samtidskonst av nu levande konstnär. Målningen kommer från och med i sommar hänga på Värmlands Museum.

Slutpriser "Bukowskis "

GRETA MAGNUSSON GROSSMAN, stolar, ett par, för Glenn of Carlifonia, USA 1950-tal.
Valnöt, stoppad sits klädd i svart konstläder. En med etikett från Glenn of California, daterad 1957. Bukowskis
Utan titel
Takashi Naraha\nUtan titel\nSignerad med monogram och märkt 89-M-7. Delvis polerad diabas. Höjd 18 cm och längd 25 cm. Bukowskis
SKÅL med LOCK, nefrit. Kina, arkaiserande.
Skuren dekor. Längd 11 cm. Bukowskis
SKÅP. Holland, 1700-talets slut.
Fanerat med mahogny. Beslag av mässing. Tvådelat, den övre delen med dörrpar, den nedre med tre lådor. Dekor av korintiska pilastrar, urnor, tandsnitt och rosettupphängda porträttmedaljonger. Bredd 186, djup 61, höjd 215 cm. Bukowskis
Y:et
Bengt Lindström\nY:et\nSignerad Lindström. Duk 41,5 x 32,5 cm. Bukowskis

Hitta adress och telefonnummer till Bukowskis

Kundtjänst
Sverige:
info@bukowskis.com
T:+46 8 614 08 00
Finland:
helsinki@bukowskis.com
T:+358 9 668 91 10
Göteborg
Kungsportsavenyn 43
411 36 Göteborg
T: 031 20 03 60
goteborg@bukowskis.com
Norrköping
Linnégatan 21
602 23 Norrköping
T: 011 - 18 42 30
norrkoping@bukowskis.com
Stockholm
Arsenalsgatan 4
Box 1754
111 87 Stockholm
T: 08 614 08 00
info@bukowskis.com
Malmö
Kalendegatan 18
211 35 Malmö
T: 040 669 57 80
malmo@bukowskis.com
Helsingfors
Bukowski Oy Ab
Stora Robertsgatan 12
SF-00120 Helsingfors
Finland
T: +358-9-668 91 10
helsinki@bukowskis.com
Annons
Annons
Annons
Annons