Bukowskis

Bukowskis grundades 1870 av Henryk Bukowski och har utvecklats till att bli Nordens största auktionshus. Idag är Bukowskis Kunglig hovleverantör och erbjuder internationella slagauktioner, online-auktioner, och private sales. Bukowskis har genomfört auktioner i Sverige under de senaste 140 åren, bland annat kung Karl XV samling år 1873 och kvarlåtenskapen efter Ingmar Bergman år 2009. Bukowskis fick även exklusiva rättigheter att sälja etsningar gjorda av den svenska konstnären Anders Zorn på 1920-talet. Etsningarna var så värdefulla att de accepterades som säkerhet för banklån, och blev även börsnoterade hos Bukowskis.

Bukowskis är ett av Skandinaviens äldsta showroom och har kontinuerligt visningar av både unika och högkvalitativa konstobjekt. Bukowskis huvudkontor ligger i Stockholm, de har kontor i Helsingfors, Göteborg och Malmö, och finns även representerade runt om i Europa, USA och Asien. Bukowskis har sedan länge varit specialister inom konst, och håller sig ständigt uppdaterade för att dagligen kunna göra kvalificerade värderingar av konstföremål, vilket bidrar till den stadiga ökningen av Bukowskis konstnärliga kunskapsbank.

I Stockholm har Bukowskis slagauktioner i form av Klassiska, Moderna, Vintage & Juveler samt Contemporary & Design, och varje auktion hålls två gånger om året under våren och hösten. Bukowskis erbjuder också en mängd andra auktioner så som Vintage Sale, Eclectic Sale, och olika specialauktioner. Onlineförsäljningen sker genom Bukowskis Market, som har showroom i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bukowskis Market erbjuder katalogsföremål från alla epoker och alla prisklasser, lämpliga både som samlarobjekt eller heminredning. Bukowskis är en del av International Auctioneers, IA, som består av sju välkända auktionshus i Europa och USA. Bukowskis är också representerade i EFA - European Federation of Auctioneers.

Länder
  • Sverige
  • Finland

Bloggat om "Bukowskis"

Mästerverk från Moderna Museet kan bli Sveriges dyraste målning någonsin
Ingen har kunnat undgå C F Hills offensiva framfart på konstmarknaden. Flera av årets mest omfattande och betydelsefulla försäljningar har ägt rum i de relativt nyöppnade visningslokalerna på Norrlandsgatan. Nu är C F Hill inblandade i försäljningen av vad som mycket väl kan komma att bli Sveriges dyraste målningen någonsin.
Så fixar du en riktigt snygg halloweenfest
Mörkrets och skräckens högtid närmar sig, men billiga maskeradkläder och spindlar i plast är inte lika lockande för alla. Vi tipsar om snygga kläder och unika dekorationer som gör din halloweenfest till något alldeles extra och får håret att resa sig i nacken. 
5 snygga restauranger du vill inreda efter
Att det är viktigt att miljön där du sitter och äter är inspirerande har många restauranger förstått. Maten smakar bättre om restaurangen tänkt lika mycket på inredningen som menyn. Här är fem restauranger vars inredning väcker hungern i dig.
Dalís hummer och röda läppar på auktion hos Christie's
Christie's i London ska i mitten av december auktionera ut Salvador Dalís hummertelefon Lobster Telephone och den röda läppsoffan Mae West Sofa. Objekten, skapade av en av våra mest uppmärksammade surrealister genom tiderna, förväntas gå för inte mindre än 7 miljoner kronor sammanlagt.
På vingården Château de Palayson i Provence
När Christine och Alan von Eggers Rudd såg den förfallna vingården Château de Palayson ett stenkast från Rivieran i Provence tog det bara fem minuter för dem att bestämma sig för att köpa det. Idag tillverkar de prisbelönt vin på gården som de renoverat från grunden och inrett med en blandning av franskt, gustavianskt och modernt.

Slutpriser "Bukowskis "

"Trum-dröm"
Martin Wickström\n"Trum-dröm"\nSignerad Martin Wickström och daterad 2005 a tergo. Olja, bemålat trä och skruvar på duk 90 x 70 cm. Bukowskis
ÖRHÄNGEN, navette- och trapezslipade diamanter, tot. ca 4 ct med odlade South sea- och Tahitipärlor.
18k vitguld. L.7 cm. South sea pärlor, 10,8 mm, Tahiti 9,4 mm. Snurrebussar i guld. Bukowskis
"Studie"
John Jon-And\n"Studie"\nSignerad Jon-And. Utförd 1914. Duk uppklistrad på pannå 60 x 44 cm. Bukowskis
Frambärandet i templet
Louis Masreliez\nFrambärandet i templet\nDuk uppklistrad på pannå 57,5 x 39,5 cm. Bukowskis
"Curiosity killed the cat"
Lotta Hannerz\n"Curiosity killed the cat"\nUtförd 2009. Blandteknik, trä, papier-maché, duk, LED-ljus. Höjd 200, bredd 80 och djup 75 cm. Bukowskis
Bukowskis har 0 objekt i kategorierna.

Hitta adress och telefonnummer till Bukowskis

Kundtjänst
Sverige:
info@bukowskis.com
T:+46 8 614 08 00
Finland:
helsinki@bukowskis.com
T:+358 9 668 91 10
Göteborg
Kungsportsavenyn 43
411 36 Göteborg
T: 031 20 03 60
goteborg@bukowskis.com
Norrköping
Linnégatan 21
602 23 Norrköping
T: 011 - 18 42 30
norrkoping@bukowskis.com
Stockholm
Arsenalsgatan 4
Box 1754
111 87 Stockholm
T: 08 614 08 00
info@bukowskis.com
Malmö
Kalendegatan 18
211 35 Malmö
T: 040 669 57 80
malmo@bukowskis.com
Helsingfors
Bukowski Oy Ab
Stora Robertsgatan 12
SF-00120 Helsingfors
Finland
T: +358-9-668 91 10
helsinki@bukowskis.com
Annons
Annons