Bukowskis

Bukowskis grundades 1870 av Henryk Bukowski och har utvecklats till att bli Nordens största auktionshus. Idag är Bukowskis Kunglig hovleverantör och erbjuder internationella slagauktioner, online-auktioner, och private sales. Bukowskis har genomfört auktioner i Sverige under de senaste 140 åren, bland annat kung Karl XV samling år 1873 och kvarlåtenskapen efter Ingmar Bergman år 2009. Bukowskis fick även exklusiva rättigheter att sälja etsningar gjorda av den svenska konstnären Anders Zorn på 1920-talet. Etsningarna var så värdefulla att de accepterades som säkerhet för banklån, och blev även börsnoterade hos Bukowskis.

Bukowskis är ett av Skandinaviens äldsta showroom och har kontinuerligt visningar av både unika och högkvalitativa konstobjekt. Bukowskis huvudkontor ligger i Stockholm, de har kontor i Helsingfors, Göteborg och Malmö, och finns även representerade runt om i Europa, USA och Asien. Bukowskis har sedan länge varit specialister inom konst, och håller sig ständigt uppdaterade för att dagligen kunna göra kvalificerade värderingar av konstföremål, vilket bidrar till den stadiga ökningen av Bukowskis konstnärliga kunskapsbank.

I Stockholm har Bukowskis slagauktioner i form av Klassiska, Moderna, Vintage & Juveler samt Contemporary & Design, och varje auktion hålls två gånger om året under våren och hösten. Bukowskis erbjuder också en mängd andra auktioner så som Vintage Sale, Eclectic Sale, och olika specialauktioner. Onlineförsäljningen sker genom Bukowskis Market, som har showroom i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bukowskis Market erbjuder katalogsföremål från alla epoker och alla prisklasser, lämpliga både som samlarobjekt eller heminredning. Bukowskis är en del av International Auctioneers, IA, som består av sju välkända auktionshus i Europa och USA. Bukowskis är också representerade i EFA - European Federation of Auctioneers.

Länder
  • Sverige
  • Finland

Bloggat om "Bukowskis"

Stilmöbler - varför inte?
Gustavianska Stockholmsarbeten, äkta rokoko och gedigen barock i all ära - men vad är det egentligen för fel på stilmöbler? Inget fel alls, säger vi. Stilmöbler är både dekorativa, snälla mot plånboken och ger hemmet en personlig prägel. Det är dags att ge stilmöbeln högre status!
Kents sista bilder såldes för miljonbelopp
Johan Rencks bild av bandet Kent som lämnar scenen för sista gången klubbades för 700 000 SEK hos Bukowskis i tisdags kväll, vilket innebär att det blev ett av de dyraste fotografierna som någonsin sålts på auktion i Sverige. 
5 svenska slott att inreda efter
Sverige har en lång historia och många välbevarade slott runt om i landet. Slotten är inte bara en fröjd för ögat exteriört, utan har ofta fantastiska interiörer med genuina, vackra och drömlika inredningar. Här är fem svenska slott som vi vill inreda efter!
Så inreder du hållbart - och billigt
Vi slänger, köper nytt, slänger och köper nytt. Sopbergen växer i takt med att vi konsumerar. Investera istället i heminredning av hög kvalitet på auktion som stilmässigt passar i många år framöver och i olika typer av inredningar. Det är miljömässigt hållbart, trendigt, mer unikt och framförallt billigt.
Bukowskis besöker Jarl Sandin(p.2/2)
Det har gått en vecka sedan Jarl Sandin bjöd in Bukowskiswatches till Göteborg. Det tog ett tag för mig att smälta upplevelsen och det slutade i att jag delade upp inlägget i två delar. Nu är fokus på wristshots. Kika gärna direkt i galleriet så du inte missar någon tidgivare.

Slutpriser "Bukowskis "

JOSEF FRANK, fåtölj, Firma Svenskt Tenn, modell 336.
Klädd i hallonrosa tyg, lös nackkudde, kulfötter. Bukowskis
MULBERRY, väska, "Postman lock soho".
Ljust beige skinn med Mulberrys "postman lock" samt detaljer i silverfärgad metall, spänne stämpelmärkt "MULBERRY". Reglerbar axelrem. Fodrad med grått tyg i fiskbensmönster, två fickor; en med dragkedja. Stämpelmärkt "MULBERRY" samt numrerad. 34 x 41 x 12 cm. Bukowskis
KANDELABRAR, ett par, av Arvid Floberg, Stockholm 1794. Ljusarmarna, av J.F. Björnstedt, Stockholm 1823.
Nedåt avsmalnande fasetterat ben på kvadratisk fot med avfasade hörn. Svängda, bladornerade ljusarmar för tre ljus. Höjd 35 resp 53 cm, ljusstakarnas vikt 712 resp 677 gram, total vikt 2 974 gram. Bukowskis
HÄNGSMYCKE, droppformad safir, 1.50 ct, briljantslipade diamanter samt odlad South sea pärla.
Platina med briljanter 0.25 ct, pärla 12,6 mm. Kedja i 18k vitguld. L. 40 cm. Pärlan avtagbar.\nSignerad Max Prus. Bukowskis
LITOGRAFIER, 11 ST.
Vyer över Åbo. 1800-talets slut. Bukowskis
Bukowskis har 0 objekt i kategorierna.

Hitta adress och telefonnummer till Bukowskis

Kundtjänst
Sverige:
info@bukowskis.com
T:+46 8 614 08 00
Finland:
helsinki@bukowskis.com
T:+358 9 668 91 10
Göteborg
Kungsportsavenyn 43
411 36 Göteborg
T: 031 20 03 60
goteborg@bukowskis.com
Norrköping
Linnégatan 21
602 23 Norrköping
T: 011 - 18 42 30
norrkoping@bukowskis.com
Stockholm
Arsenalsgatan 4
Box 1754
111 87 Stockholm
T: 08 614 08 00
info@bukowskis.com
Malmö
Kalendegatan 18
211 35 Malmö
T: 040 669 57 80
malmo@bukowskis.com
Helsingfors
Bukowski Oy Ab
Stora Robertsgatan 12
SF-00120 Helsingfors
Finland
T: +358-9-668 91 10
helsinki@bukowskis.com
Annons