Bukowskis

Bukowskis grundades 1870 av Henryk Bukowski och har utvecklats till att bli Nordens största auktionshus. Idag är Bukowskis Kunglig hovleverantör och erbjuder internationella slagauktioner, online-auktioner, och private sales. Bukowskis har genomfört auktioner i Sverige under de senaste 140 åren, bland annat kung Karl XV samling år 1873 och kvarlåtenskapen efter Ingmar Bergman år 2009. Bukowskis fick även exklusiva rättigheter att sälja etsningar gjorda av den svenska konstnären Anders Zorn på 1920-talet. Etsningarna var så värdefulla att de accepterades som säkerhet för banklån, och blev även börsnoterade hos Bukowskis.

Bukowskis är ett av Skandinaviens äldsta showroom och har kontinuerligt visningar av både unika och högkvalitativa konstobjekt. Bukowskis huvudkontor ligger i Stockholm, de har kontor i Helsingfors, Göteborg och Malmö, och finns även representerade runt om i Europa, USA och Asien. Bukowskis har sedan länge varit specialister inom konst, och håller sig ständigt uppdaterade för att dagligen kunna göra kvalificerade värderingar av konstföremål, vilket bidrar till den stadiga ökningen av Bukowskis konstnärliga kunskapsbank.

I Stockholm har Bukowskis slagauktioner i form av Klassiska, Moderna, Vintage & Juveler samt Contemporary & Design, och varje auktion hålls två gånger om året under våren och hösten. Bukowskis erbjuder också en mängd andra auktioner så som Vintage Sale, Eclectic Sale, och olika specialauktioner. Onlineförsäljningen sker genom Bukowskis Market, som har showroom i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bukowskis Market erbjuder katalogsföremål från alla epoker och alla prisklasser, lämpliga både som samlarobjekt eller heminredning. Bukowskis är en del av International Auctioneers, IA, som består av sju välkända auktionshus i Europa och USA. Bukowskis är också representerade i EFA - European Federation of Auctioneers.

Länder
  • Sverige
  • Finland
Objekt "Bukowskis"

Bloggat om "Bukowskis"

Designexperten Jonatan Jahn till Bukowskis
Bukowskis fortsätter sin aggressiva framfart när det gäller att värva branschens bästa. Senast i raden är designexperten Jonatan Jahn som värvas från konkurrenten Stockholms Auktionsverk.
Spaning: Höstens hetaste trender
Idag öppnar Formex, nordens största mässa för inredning och design. Barnebys har tagit en närmare titt på vad som trendmässigt gäller framöver.
Helgtips: Fira Porslinets dag i Gustavsberg
Var med och fira Porslinets dag i Gustavsberg på söndag den 27 augusti. Traditionen har över 20 år på nacken och bjuder på en mängd aktiviteter i och runt om porslinsmuseet.
Så vinner du budgivningen
Tack vare dagens teknik, där stora delar av auktionsvärlden gått online, finns ett enormt utbud att ta del av oavsett var i världen du befinner dig. Barnebys tipsar om hur du på bästa sätt vinner budgivningen.
Är han konstsveriges mest kända gubbe?
Vi har alla sett honom, den gamla fiskargubben med pipa och sydväst. Likaså är vi många som träffat på den sensuella zigenarflickan och den gråtande pojken. De hör till några av de mest förekommande motiven men ändå är det få som vet varifrån de kommer och vilka som skapat dem. Barnebys reder ut frågetecknen.

Slutpriser "Bukowskis "

"Ullsholmen"
Carl Wilhelmson\n"Ullsholmen"\nSignerad C. Wilhelmson och daterad 1921. Pannå 24 x 35 cm. Bukowskis
ITALIENSK KONSTNÄR 1600-TAL, Hercules with the Nemean lion.
Terracotta. Height 59,5 cm. Bukowskis
FAT
Aimo Okkolin\nFAT\nSign. Aimo Okkolin Riihimäen Lasi Oy. Ceriumgul slipad kristall. Diam. 39 cm. Bukowskis
"NATURE MORTE"
Ragnar Ekelund\n"NATURE MORTE"\nSign. -24. Olja på duk, 74x60,5 cm. Bukowskis
"Nu assis dans un fauteuil au décor fleuri"
Henri Matisse\n"Nu assis dans un fauteuil au décor fleuri"\nLitografi, 1924, signerad med blyerts 56/250. 48 x 32 cm, bladstorlek 60,5 x 39,5 cm (Chine). Bukowskis

Hitta adress och telefonnummer till Bukowskis

Kundtjänst
Sverige:
info@bukowskis.com
T:+46 8 614 08 00
Finland:
helsinki@bukowskis.com
T:+358 9 668 91 10
Göteborg
Kungsportsavenyn 43
411 36 Göteborg
T: 031 20 03 60
goteborg@bukowskis.com
Norrköping
Linnégatan 21
602 23 Norrköping
T: 011 - 18 42 30
norrkoping@bukowskis.com
Stockholm
Arsenalsgatan 4
Box 1754
111 87 Stockholm
T: 08 614 08 00
info@bukowskis.com
Malmö
Kalendegatan 18
211 35 Malmö
T: 040 669 57 80
malmo@bukowskis.com
Helsingfors
Bukowski Oy Ab
Stora Robertsgatan 12
SF-00120 Helsingfors
Finland
T: +358-9-668 91 10
helsinki@bukowskis.com
Annons