26 april 2017

Här är de populäraste sökningarna på Barnebys

Få svenskar lever efter devisen 'ska något nytt in så åker något gammalt ut'. Faktum är att gemene man har möbler, kläder och prylar för tusentals kronor som bara blir liggandes, en summa som också tycks öka för varje år. Varför inte sälja på auktion och samtidigt dryga ut semesterkassan. Barnebys listar årets hittills populäraste sökningar.

Läs artikeln

Auktionsnyheter

Se hela "Auktionsnyheter"

26 april 2017

Svenska aktörer bland de piggaste när konstmarknaden håller på att vakna

Enligt The Hiscox Online Art Trend Report 2017 har onlineförsäljningen av konst gått upp med 15% jämfört med fjolåret, Instagram är den mest effektiva säljkanalen i sociala medier och Barnebys är den snabbast klättrande onlineaktören i världen.

Läs artikeln

Pontus Silfverstolpe

Se hela "Pontus Silfverstolpe"

20 april 2017

Loppisfynd visade sig vara värt 1,2 miljoner kronor

En grön kavaj med koppling till den prestigefyllda golftävlingen US Masters såldes nyligen på auktion för drygt 1,2 miljoner kronor. En rejäl prisökning med tanke att säljaren själv köpte den för fem dollar i en second handbutik i Toronto.

Läs artikeln

Auktionsnyheter

Se hela "Auktionsnyheter"

20 april 2017

Nu kan Ellen DeGeneres Italien-inspirerade hem bli ditt

Rustika takbjälkar, robust sten och 1700-talskakel. TV-stjärnan Ellen DeGeneres och skådespelerskan Portia de Rossis pampiga hus i Santa Barbara för otvivelaktigt tankarna till den toscanska landsbygden. Följ med på en rundtur i huset som nu är till salu.

Läs artikeln

Trender, inspiration & hemma hos

Se hela "Trender, inspiration & hemma hos"

23 april 2017

Barnebys tävlar ut biljetter till Senses Wine Fair

Lär dig allt du vill veta om vin, från trevliga picknickviner och sommardrinkar till riktiga preminumviner. Barnebys tävlar i samarbete med Senses Wine Club ut biljetter till deras vinmässa som hålls den 5-6 maj på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Läs artikeln

Barnebys tävling

Se hela "Barnebys tävling"

11 april 2017

De mest efterfrågade nordiska formgivarna på auktion

1900-tals design är utan tvekan en av världens hetaste trender och tilltalar köpare inom alla prissegment. Barnebys har valt att titta närmare på marknaden och rekordnoteringarna för nio av de mest eftersökta nordiska formgivarna på auktion.

Läs artikeln

Auktionsnyheter

Se hela "Auktionsnyheter"

15 april 2017

Bukowskis visar moderna mästerverk

Bukowskis presenterar en av sina starkaste auktioner någonsin när det kommer till modern design. Nästa vecka radas mästerverken upp i Berzelii Park, men redan nu finns de att hitta på Barnebys!

Läs artikeln

Pontus Silfverstolpe

Se hela "Pontus Silfverstolpe"

6 april 2017

Design bättre investering än konst

I Barnebys senaste Online Auction Report kan vi konstatera att 1900-tals design inte bara är en av världens i särklass hetaste trender utan även en god investering.

Läs artikeln

Pontus Silfverstolpe

Se hela "Pontus Silfverstolpe"

5 april 2017

Barnebys Online Auction Report 15 designated designers - trends and insights

I Barnebys Online Auction Report 15 designated designers - trends and insights fokuserar vi på utvecklingen av den globala marknaden för femton av de mest eftersökta formgivarna inom modern design.

Läs artikeln

Barnebys Reports

Se hela "Reports"
Annons