2 maj 2015

Frukost med Elsebeth Welander-Berggren

Elsebeth Welander-Berggren har en grandios karriär bakom sig som chef på Röhsska museet, Prins Eugens Waldemarsudde, författare till dussinet böcker, professor på Göteborgs universitet, innehavare av många styrelseuppdrag och som curator till epokgörande utställningar. Nu basar Elsebeth Welander-Berggren över Sven-Harrys konstmuseum. I hennes regi har museet både breddat repertoaren och publiken. Sist ut är 1700-talskonstnären Pehr Hilleström.

Läs artikeln

Sofia Silfverstolpe

Se hela "Form Observateur"

2 maj 2015

Vinn en härlig vistelse på Vadstena Klosterhotel

Under maj och juni månad tävlar Barnebys ut extra många fina priser och först ut är en övernattning för två personer inklusive trerätters middag och stor frukostbuffe på vackra Vadstena Klosterhotel.

Läs artikeln

Barnebys tävling

Se hela "Barnebys tävling"

2 maj 2015

10 bilder att inspireras av

Idag hittar du cirka 200 000 föremål att buda på hos de 250 auktionshus som är knutna till Barnebys. Oavsett om du redan vet vad du är på jakt efter eller ej, får du genom Barnebys Instagram daglig inspiration till olika inredningsstilar och föremål som finns tillgängliga på auktion. Vi har här samlat tio av de inspirationsbilder samt passande föremål ute på auktion idag, som den senaste tiden gått att se på Barnebys Instagramkonto.

Läs artikeln

3 maj 2015

Temperaturen höjs för samtida konsten

Räkna med skandal när det är dags att skruva upp temperaturen för samtida konst. På de stora auktionerna för samtida konst hittar vi ett par riktiga mästerverk. Ett av dem är högst kontroverisella "Hungry hungry hippoes" av Nathalie Djurberg och Hans Berg.

Läs artikeln

Pontus Silfverstolpe

Se hela "Pontus Silfverstolpe"
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons