27 februari 2015

Sammet - vårens trendigaste material

I Metro kunde vi nyligen läsa om vårens trendigaste material, sammet. Vi på Barnebys är inte sena med att haka på denna härliga trend och ger er därför elva föremål i sammet som just nu finns att hitta på auktion.

Läs artikeln

27 februari 2015

Konstvärlden i chock efter förödelsen av de assyriska konstverken!

Få har nog kunnat undgå att läsa eller höra om den skadegörelse som IS orsakat ovärderliga fynd från gamla och antika Mesopotamien, där flera skulpturer som representerar mänskligt kulturarv har totalförstörts. Till följd går nu många, däribland Metropolitan Museum of Arts VD Thomas Campbell, ut och kommenterar den fruktansvärda händelsen.

Läs artikeln

Barnebys Konstnyheter

Se hela "Konstnyheter"

28 februari 2015

Hemma hos Maria Boström & Jonatan Kalla i Nacka

Maria Boström och Jonatan Kallas villa i Nacka andas harmoni. Jonatan är ifrån Danmark medan Maria ursprungligen kommer ifrån Finland och deras bakgrund i kombination med många år utomlands har kommit att influera deras hem på ett spännande sätt där dansk och finsk design möter det asiatiska.

Läs artikeln

25 februari 2015

Dags för samtida hos Phillips och Wright auktioner

Det var inte länge sedan de stora samtida auktionerna klubbades för rekordbelopp i London. Nu är det dags för New York att visa formen för den törstande konstpubliken.

Läs artikeln

Pontus Silfverstolpe

Se hela "Pontus Silfverstolpe"
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons