26 augusti 2016

Fem höstutställningar du inte får missa

Med höstens intåg öppnar en stor mängd konstutställningar runt om i landet. Barnebys listar fem utställningar med samtidskonst som öppnar under hösten och som varje konstälskare borde besöka.

Läs artikeln

Barnebys Konstnyheter

Se hela "Konstnyheter"

25 augusti 2016

Ljuva 1930-tal!

1930-talet var stilrent, enkelt och andades en sober elegans. Möbler i böjträ, stålrör och bonad björk gjorde rummen ljusa och luftiga och ersatte det tidigare mörka och tunga. Bort skulle de sirliga dekorationerna och inredningen blev istället sparsamt utsmyckad med mjuka former och rena linjer. Barnebys ger dig inspiration och tips om hur du inreder i sann 1930-talsanda.

Läs artikeln

Barnebys Global

Se hela "bbys_global"

23 augusti 2016

I höst ska smyckena synas

Glöm det enkla och sparsmakade. I höst ska smyckena synas! Barnebys har valt ut några vackra smycken från Kaplans Auktioners Klassiska den 27 augusti som garanterat drar blickarna till sig.

Läs artikeln

Auktionsnyheter

Se hela "Auktionsnyheter"

23 augusti 2016

Lars Bohman och Galerie Forsblom går ihop - skapar Nordens största konstgalleri

Läs artikeln

22 augusti 2016

Bukowskis byter VD när nordens ledande auktionssajt ska bli e-handelsplattform

Det är ingen tvekan om att auktionshösten inletts med en rivstart. I fredags kunde Barnebys meddela sina läsare att Stockholms Auktionsverk har fått in det kanske största uppdraget i auktionshusets historia och idag meddelar Bukowskis att Nordens ledande auktionshus byter VD.

Läs artikeln

Pontus Silfverstolpe

Se hela "Pontus Silfverstolpe"

19 augusti 2016

Stockholms Auktionsverk säljer internationella toppverk

Ett av de största och viktigaste försäljningsuppdragen i auktionshusets 342-åriga historia. Så beskriver Stockholms Auktionsverks VD Niclas Forsman det prestigefulla uppdraget att få sälja de konstsamlande makarna IngaBritt & Arne Lundbergs konstsamling.

Läs artikeln

Pontus Silfverstolpe

Se hela "Pontus Silfverstolpe"

21 augusti 2016

Hemma hos familjen Ekman på Stafsäter säteri

Strax söder om Linköping ligger säteriet Stafsäter med anor från 1600-talet. Här bor Johan och Maria Ekman tillsammans med sina barn i boningshusets vackra rum som renoverats och inretts med varsam hand.

Läs artikeln

Trender, inspiration & hemma hos

Se hela "Trender, inspiration & hemma hos"
Annons
Annons
Annons
Annons