blog (3) blog (3)

CRAVT har gjort sig ett namn genom att visa upp sin lyxiga inredningsdesign på några av världens främsta designutställningar, däribland på Masters of LXRY, Maison & Objet i Paris, Boutique Design New York (BDNY) och HD Expo Hospitality Design Event i Las Vegas .

blog (4) blog (4)

- Bordslampa "Coop"

- Skåp "Singapore" 

- Spegel

- Konsolbord

- Silverfärgad stol "Stockholm" 

- Vas "Hummingbird" 

Deras omfattande utbud med designpjäser har inspirerat såväl arkitekter som inredningsdesigners, vilka ofta kommer till CRAVT inför nya inredningsprojekt. Nu har de beslutat sig för att auktionera ut en stor del av samlingen till förmån för nya projekt och satsningar. Denise Boekhoom, VD för CRAVT säger: "Detta markerar en oöverträffad utveckling för företaget som medför möjligheten att köpa en unik del av samlingen på auktion, eftersom vi nu vill bana väg för en ny utveckling för varumärket."

blog (5) blog (5)

- Barskåp "Elvin" i rutigt mönster.

- Taklampa "Fairytale" i metall

- Soffa i koskinn

- Bordslampa, korall

- Sideboard

Auktionen äger rum under tre dagar den 16-18 maj och hålls på CRAVT showroom i Amsterdam. Det finns även möjlighet att vara med på budgivningen online via en live webcast. Befinner ni er i Amsterdam är det välinvesterad tid att göra ett besök på deras visning den 14-15 maj.

Läs mer här!