Silvergåvor från Sveriges regenter till Rysslands tsarer under 1600-talet är ett rikt illustrerat praktverk om de magnifika silvergåvor som skänktes från svenska monarker till ryska tsarer. Tillsammans med två medarbetare från Kreml belyser författaren Susann Silfverstolpe hur silvergåvor bidrog till att skapa goda diplomatiska förhållanden mellan Sverige och Ryssland.

Boken Silvergåvor (Atlantis Bokförlag) är den perfekta julklappen till någon du tycker om. Silvergåvor har tilldelats det Stora Fackbokspriset 2014, Sveriges största fackbokspris och har blivit utgiven i en begränsad upplaga i Sverige, Ryssland och England. Ordinarie pris är cirka 900 kronor, men just nu erbjuder Barnebys ett julpris om 600 kronor hos Atlantis förlag på Sturegatan 24.

I Barnebys adventskalender får du nu chansen att vinna ett exemplar av Silvergåvor. Allt du behöver göra är att svara rätt på följande fråga:

På Bukowskis den 27 april 2012 såldes ett par ljusstakar i sterling silver från 1952 respektive 1956, signerade silversmeden Wiwen Nilsson. Vad blev ljusstakarnas slutpris?

Svaret hittar du i Barnebys slutprisbank!

Skicka svaret till tavling@barnebys.com senast den 10 december.