Antikmässan går av stapeln för 38:e gången. Nordens största antik- och inredningsmässa är den oslagbara platsen att besöka om du vill träffa kunniga handlare, experter, branschens alla profiler och kända ansikten. Botanisera bland 250 utställare, titta på inspirationsutställningar, ta del av ett fullmatat scenprogram och inte minst - shoppa! På Antikmässan finns massor av goda köp att göra.

Följ oss här på bloggen så berättar vi om årets höjdpunkter och nyheter och delar med oss av våra bästa tips!

En av årets utställare är Alexander Nordling med Nordlings Antik som är specialiserad på 1900-talsdesign. Vi frågade Alexander vad han planerar för montern på mässan i år:

- Vi kommer att ha ett internationellt tema i år, montern kommer att vara internationellt cool! Det vill säga – vi kommer att visa den typ av Skandinaviska möbler som just nu är heta i USA och på kontinenten. T ex ovanliga Wegner-möbler, trendiga fårskinnsmöbler, sällsynta stora Hans Agne Jacobsen-armaturer. Sådant som fått höga noteringar på auktioner utomlands. Vi har många internationella handlare som köper av oss men detta gör vi för att det är kul att kunna visa den svenska publiken det vi tycker är häftigt just nu och det vi blir inspirerade av!

Mer information om Antikmässan och hur du köper biljetter hittar du här!