Alla mumlar om hur härligt det är att vara i grannlandet och att allt är så dejligt och väl bekomme och skrattar lite stressat åt att de blir erbjudna en Tuborg isf en kaffe när de besöker gallerier. Vi kanske inte är så bra på tokfest men mingel är vi bra på.

Jag och Simon Friese, bossen över Chart Art Fair.

Konstrådgivaren Eva Livijn har inte jättelångt till skrattet.

Regissören och konstnären Axel Petersén. Aktuell med ny film i början på nästa år och en en efterlängtad utställning hos Belenius Nordenhake under våren. Här tillsammans med Saskia Neuman, Director för Absolut Art Award. Nu när Carnegie Art Award har lagt ner är Absolut Art Award vårt största och mest betydelsefulla konstpris.

Magnus Karlsson, galleristen som aldrig vilar. Har galleri både i Stockholm och sen på Gotland under sommarhalvåret. Här med Emily Norton, väldigt duktig konstrådgivare.

Slutligen Jonas Kleerup som testar den oerhört roliga Absolut Gym Baren av John Kørner. Installationen vad som uppbyggd som en vägg av ribbstolar. Gästerna behövde klättra upp för väggen för att beställa sina drinkar av bartenders som var klädda i gymkläder. Drinkarna serverades i vattenflaskor som du har med dig på träningen. Enkelt men genialt. Ett av John Kørners verk kan ni nu se på Artipelag.