Ingen vill väl erkänna att hösten är på väg så länge kvällarna är ljusa och solen värmer dagarna, även om det tyvärr är ett faktum. Men misströsta ej, för det är ju faktiskt nu som auktionssäsongen tar fart på allvar.

Barnebys presenterar som vanligt tiotusentals nya föremål varje vecka. Ett av Amerikas största och framför allt roligaste auktionshus, sett till utbud är Leslie Hindman Auctioneers som har valt att synas på Barnebys. Just nu har de dryga 3 000 föremål presenterade på Barnebys, från vintageplagg från de stora modeskaparna till små snusdosor i olika färger och antika soffor.
leslie-hindman-auction-collage_barnebys

En vilstol, eller snarare vad man brukar kalla däckstol, eftersom de ofta var placerade på passagerarfartygens däck kunde vara hämtad direkt från Downton Abbey. Med vadderade armstöd och sits av flätad rotting är det en njutning för både öga och rygg. Detta exemplar är på hjul så att den är lätt att förflytta. Utropet är 100 dollar.
Leslie-Hindman-Auctioneers_vilstol_däckstol_Barnebys
Bordslampor av olika slag och olika material har blivit en viktig inredningsdetalj för de inredningsintresserade. Just det här paret är i tillverkade i opalglas på 1900-talets mitt. Ropas i 300 dollar.
Leslie-Hindman-Auctioneers_Bordslampor_ett-par_barnebysEtt lite udda föremål är brickan med en underbart illustrerad luftballong som stiger till väders samtidigt som man vinkar av åskådarna på marken nedanför. Utrop 80 dollar.
Luftballong_bricka_Leslie-Hindman-Auctioneers

Kommentera