Ett av Sveriges snabbast växande auktionshus är Auktionshuset i Solna. Med effektiv närvaro nätet, brett sortiment, bra bilder och tydlig information har auktionshuset blivit ett måste för varje van auktionsbesökare. På söndag den 15 september klubbas deras största auktion någonsin. Se hela katalogen här!

Kanna_pop_Auktionshuset-i-Solna_tekana_Inger-Person_Rörstrand_Auktionshuset-i-Solna Inger Persons legendariska tekanna "Pop" för Rörstrand ropas ut för 600 kronor. 

fåtölj_auktionshuset-i-Solna_barnebys Helt "rätt" är fåtöljen med svängd rygg från 1950-tal. Utrop 1 000 kronor.

Josef-Frank_Svenskt Tenn_hummertallrikar_gröna-fat_Auktionshuset-i-Solna Omåttligt populära är dessa gröna hummertallrikar från Svenskt Tenn formgivna av Josef Frank. Utrop för 11 stycken är 800 kronor.

serveringsvagn_barvagn_Auktionshuet-i-Solna_Barnebys Dags för höstens middagar! Serveringsvagnen som idag ofta används som barvagn är ett givet inslag för en lyckad middag. Utrop är 500 kronor.

Auktionshuset-i-Solna_nyrokokobord Det blir allt svårare att hitta fina bord i nyrokoko, då alldeles för många lämnat vårt avlånga land för utländska köpare. Utropet för mahognybordet med plats för iläggsskiva är 4 000 kronor.

Kommentera