UPPSALASEPT400
Ett av Sveriges mest lönsamma auktionshus, Uppsala Auktionskammare har sålt det skånska auktionshuset Craaford Auktioner som sedan 2009 varit ett fristående dotterbolag till Uppsala Auktionskammare. Köpare är systemleverantören Auctionet.com.

Uppsala Auktionskammare väljer att rikta än mer fokus på sina internationella kvalitetsauktioner, som ett naturligt led i detta har man valt att avyttra Craaford Auktioner.

Auktionshuset i Uppsala med representation runt om i Sverige med visninglokal och inlämningskontor i Stockholm har värvat en nyckelperson från den svensk auktionsscenen. Fredrik Fellbom som arbetat tjugo år på Stockholms Auktionsverk där han främst varit verksam som intendent och expert vid företagets konstavdelning för kvalitetsauktioner och Fine Art har börjar sin nya tjänst på Uppsala Auktionskammare
Fredrik-beskuren-1024x858-1
Fredrik Fellbom är ett välkänt ansikte i konst- och auktionsbranschen. Fredrik har en gedigen kunskap om svensk och internationell konst och är en ledande expert på grafik.

- För alla auktionsföretag är medarbetarna och deras kunskap den absolut främsta tillgången. Fredrik besitter en gedigen kunskap och har lång erfarenhet inom konst- och auktionsbranschen. Vi är mycket glada att Fredrik nu har blivit den del av vårt starka team på Uppsala Auktionskammare, säger Magnus Bexhed, VD på Uppsala Auktionskammare.

Kommentera