VisningMan möts av tre finska mästerverk, två landskapsmålningar av Akseli Gallen-Kallelea och en kolteckning av Helene Schjerfbeck, tillsammans med ett bord av Sveriges främsta möbelkonstnär genom tiderna - Georg Haupt.

Väggarna pryds av mycket modernt måleri i starka färger, men Väggarna pryds av mycket modernt måleri i starka färger av Isaac Grünewald, Karl Isakson och Fernend Léger bland många fler

Ett av de mest omtalade föremålen före visningen egentligen hade öppnat var verket "Seam" av Antony Gormley Ett av de mest omtalade föremålen före visningen egentligen hade öppnat var verket "Seam" av Antony Gormley. Verket ropas i 2-3 miljoner kronor

Ett annat av paradverken är Carl Fredrik Hills "Högsommar - Frankrike" som ropas i 2-3 miljoner kronor. Målningen är en av de största dukar som CF Hill målade under sin produktion Ett annat av paradverken är Carl Fredrik Hills "Högsommar - Frankrike" som ropas i 2-3 miljoner kronor. Målningen är en av de största dukar som CF Hill målade under sin produktion.

Uppsala Auktionskammares visning på Nybrogatan 20 i Stockholm pågår till söndag 26 november. Öppet vardagar kl 10-18, lördag-söndag 11-17.
Visningen på Dragarbrunnsgatan 73 i Uppsala öppnar onsdag 29 november och pågår till och med söndag 3 december. Öppettider är desamma som i Stockholm. Auktionen äger rum i Uppsala 5-9 december.

Här hittar du hela katalogen!

Kommentera