I torsdags var det dags för Cocktails & Conversations när Barnebys samlade delar av branschen på ett konstgalleri i New York för att fira såväl nytillskott som Barnebys.coms nya lokaler i staden. Självklart var Barnebys medgrundare Pontus Silfverstolpe på plats.

Första gästerna anländer Första gästerna anländer

Fokus var förutom att, förstås, ha trevligt berätta om hur Barnebys ser på auktionsmarknadens framtid och berätta om hur företaget utvecklats det senaste året för att fylla alla steg i det ekosystem som är essentiellt för varje enskild aktör på den globala auktionsmarknaden. På plats var såväl representanter från flera av de stora internationella auktionshusen till antikhandlare och gallerister.

Under eventet som ägde rum på AFA Gallery på Greene Street i Soho passade Barnebys på att, förutom att fira sina nya lokaler, tala inför en samlad publik med auktionister, gallerister och trogna Barnebysanvändare. Pontus Silfverstolpe berättade om företagets visioner och dess unika roll för både auktionshus och handlare online.

IMG_0047 IMG_0047

Dessutom var Evan Tobias, Barnebys amerikanska marknadschef på plats tillsammans med Bob Freedman, Simple Auction Sites (SAS) VD, vilket är ett av Barnebys nyförvärv. Tobias sparkade igång kvällen medan Bob Freedman talade om SAS kommande utveckling och hur plattformen revolutionerat möjligheterna för budgivning online.

Skärmavbild 2018-11-04 kl. 00.08.29 Skärmavbild 2018-11-04 kl. 00.08.29

AFA Gallery fokuserar på samtidskonst från både lovande såväl som etablerade konstnärer och har varit ett framstående galleri i New York sedan 1983.

Simple Auction Site är bara ett av Barnebys nyförvärv under året – andra nyligen förvärvade företag är värderingstjänsten ValueMyStuff och Collectors Weekly.