Rapporten redogör för de just nu snabbast växande digitala plattformarna inom ramen för konst- och auktionsmarknaden, där Barnebys listas som en av de främsta. Fritt översatt står det att läsa; Barnebys är värda att nämna på grund av deras snabba tillväxt av den digitala publiken. I linje med vår prognos från vinterns rapport är detta modiga svenska nyuppstartade företag på god väg att utmana dominerande veteraner som Invaluable, Live Auctioneers and the-saleroom. Barnebys styrka inom den digitala marknadsföringen har således öppnat upp för en robust och hållbar trafiktillväxt under de senaste kvartalen.

Barnebys har sedan januari gått om the-saleroom i fråga om digital publik. Genom det nyligen släppta prisarkivet, som visar alla slutpriser från tidigare auktioner samt en värderingsservice, erbjuder Barnebys tjänster som konkurrenterna saknar och i rapporten går det fortsättningsvis att läsa; Deras sökfunktion är mer komplett än exempelvis Live auctioneers, då de listar såväl betalande auktionshus som Sotheby's liksom icke betalande auktionshus.

Skate's ser Barnebys som mest anmärkningsvärda i spelet om att vara den ledande digitala auktionsförmedlaren och som ett starkt existentiellt hot mot Live Auctioneers, Invaluable och The-saleroom nu när den amerikanska marknaden är på gång att tas an av Barnebys.

 

Ni hittar Skate's rapport HÄR och det är helt kostnadsfritt att registrera sig för deras fortsatta rapporter.