Att köpa konst på nätet har aldrig varit enklare. Hos Saatchi Art kan du hitta prisvärda verk som valts ut av experter och som du kan prova att hänga på väggen innan du köpt dem. Barnebys har valt ut några favoriter:

Bildkonstnären Luis Fernando har en bakgrund i ingenjörskonsten. Han föddes i Mexico men bor numera i Miami, vilket ger avtryck i hans konst som ofta föreställer kroppar i sol och vatten.

Lorenzo Mazzega föddes i Milano och började sin karriär som skönhets- och modefotograf. Han har arbetat för välkända tidskrifter som Esquire, Grazia, Glamour och Cosmopolitan, och i hans kundkrets finns också modehus som Bottega Veneta, Pierre Cardin och Canali.

Genom att kombinera Andy Warhols ikonografi med Shepard Faireys sparsamma men dramatiska färgpalett skapar konstnären Erick Laubauch motiv med ett stort spann karaktärer: allt från Bill Murray, Darth Vader och Jim Morrison till internetfenomenet Grumpy Cat.

Den ungerske konstnären János Huszti lärde sig konceptkonstens experimentella idéer när han  studerade vid University of Hertfordshire. 2014 deltog han i ett residensprogram i Österrike och har haft en studio i Budapest i över tre år.

Konstnären Jieun Parks fixering vid resor, stadsbilder och ensamhet är kärnan i hennes konst. Hon förklarar: "Det finns inga spår av folk som bor i vackra städer i mina verk. Trots att staden är full av en stor mängd olika byggnader skapar den en känsla av ensamhet. Vad jag försöker skapa i min konst är de känslor som jag känner under specifika tillfällen på resan. Jag minns hur jag blev känslomässigt överväldigad och kände mig otroligt ensam när jag såg ner på en stad från en höjd."

Konstkritikern Barbara Aust-Wegemund har beskrivit Parks konst på följande sätt: "Beroende på förekomsten av ljus och läget där betraktaren står, kan målningarna uppfattas på en mängd olika sätt: det är en samverkan mellan video, filmfotografier och målningar i Jieun Parks verk, ett viktigt bidrag till filmestetiken."

Stephanie Rivet, Summer Bouquet.

Visste du att du hos Saatchi Art kan testa hur ett verk skulle se ut på väggen i ett rum? Det gör inköp av konst på nätet så mycket enklare!

Ta en titt på Saatchi Arts utbud hos Barnebys!