Sedan dess har vi startat upp Barnebys.com i USA, Barnebys.de i Tyskland och Barnebys.fr i Frankrike. Men nu har alltså turen kommit till ytterligare en av Europas största och äldsta auktionsmarknader - Spanien.

Global auktionsmarknad

Att Barnebys korsbefruktar den tidigare så lokala auktionsmarknaden är någonting alla tjänar på. Köparen hittar det hon/han/hen söker, du som säljare får dina föremål exponerade för en global auktionspublik som ofta är beredd att betala mer, samtidigt som auktionshusen hittar nya budgivare runt om i världen vilket är avgörande för att få slutpriserna att höjas.

Barnebys - så mycket mer!

Dessutom erbjuder Barnebys  vem som helst gratis värdering utförd av några av världens främsta experter(gör din värdering här!), vi gör auktionsresultat från slutet av 1980-talet sökbara(se tidigare auktionsförsäljningar här!) och i bloggen och barnebys nyhetsbrev ger vi er allt från tipsen och auktionsfynden till senaste skvallret från auktionsvärlden, djuplodade intervjuer, hemma-hos reportage och mycket mycket mer (prenumerera på Barnebys nyhetsbrev här!).

Bienvenido España!  Vi tror på en global och transparent auktionsmarknad!