Det var mycket folk på plats redan efter klockan 12 och eventet var öppet mellan 13:00-17:00. Jag passade på att gå runt och småprata med besökarna samt fotografera tidgivare.

Bukowskis värderade på högtryck. Några av de historier jag fick höra var: En kvinna berättade att hon fick en Alpina av sin far i 15-års present, men då han inte hann köpa en ny klocka på födelsedagen så gav han henne sin(1973).

Armbandsuret ovan har varit i släkten sedan början av 1900-talet och nu var ägarinnan intresserad av att höra om det fanns något värde, men hon tänkte spara den i vilket fall. Eller den trevlige herrn som ville värdera sin Longines Flagship från 1969 och hade på sig en Breitling Chronomat som han fått av sin fru. Det första uret som fotograferades under dagen var en IWC från 1969 som ägaren stolt bar dagligen. Eller den knallgula Sjöö Sandström Royal Steel som verkligen stack ut från de Sjöö Sandström som dyker upp i nästa post.

Det blev så mycket bilder att jag kommer att dela upp inlägget i två delar. Så ge er till tåls men under tiden får ni gärna följa oss på instagram: jarlsandinwatches, bukowskiswatches, ttfwatchblog_swe