Förra året köpte jag en Yves Saint Laurent blus i siden på Bukowskis. Jag tyckte att tyget var vackert, det var zebra randigt i en dov orange färg och svart. (se bild ovan) Tyget stannade kvar i mitt minne, det var ett spännande mönster. Jag budade och blusen blev min, 500 kr tror jag det blev totalt. (Provision och slagavgift tillkommer på det vinnande budet.)

Det var då började, det var en hel procedur att bara hämta blusen. Jag har ett urdåligt lokalsinne och det var ute i Västberga industri område som  Bukowski Markets utlämning låg, så där irrade jag runt.

Till slut kom jag hem med blusen, som jag då upptäckte var för stor..... jag tog blusen till skräddaren på kemtvätten...... gudskelov stärkte skräddaren min tro om denna blus förträfflighet, jag hade faktiskt börjat undra om jag var lite tokig.........

Blusen blev till slut vad jag hoppats på. En elegant blus i ett tungt sidentyg i orange och svart som är perfekt till svarta basplagg  garderoben. Det är en blus som lätt spelar huvudrollen så att säga.