Det är en av mina favoritklockor som numera bytt ägare och jag saknar den lite emellanåt. Nya ägaren fick den på grått lädernato. Vi känner varandra sedan innan och jag fick frågor via Messenger om olika tänkbara tidgivare, då han gick i klockköpartankar.

LÄS MER: På Barnebys hittar du fler Longines

Jag skickade länkar till olika sidor på nätet och när jag kollade dagen efter låg en enda bild på en Conquest med ljus urtavla(quartzvarianten) som han tyckte såg schysst ut i min inbox- jag skickade några bilder på min Conquest automatic och efter det bytte klockan ägare.

Jag tror att nästa Longines blir en Legend Diver no date. Har du förevigat någon klocka på bild som du saknar(kanske efter att den bytt ägare)? Maila gärna bilder till TTF så lägger jag upp dem. Ha en fortsatt trevlig klocklördag.