Har haft nöjet att investera i min första G-Shock. Efter att ha scoutat efter lämplig modell så landade mina ögon på denna modell från Casio´s Military Black Series: GD MB400-1ER.

LÄS MER: Casio G-Shock GD MB400-1ER

Det dröjde någon dag innan kände för att byta strap. Jag såg på YouTube hur man kunde byta på just denna modell. Efter att ha letat i armbandsgömmorna hittade jag ett caoutchoucstrap från Hirsch som jag tidigare använt till en Suunto Alu Core Deep Black.

Efter lite skruvande så passade jag på att pröva lite olika zulu/natostrap men fastnade för det av Caoutchouc. Nu råkar det vara så att jag köpte klockan begagnad och Hirschstrapet kostade faktiskt mer än klockan vilket är lite underhållande.

Zulu eller Caoutchouc?

Sommarens slitvarg är i alla fall på plats. Vilken klocka låter du göra grovgörat under sommaren? Maila in din wristshot till TTF så delar vi den här. HAGWE!

Ps. Följ TTF på Instagram. Ds