Exklusiva klockor hos CHRONEXT - ett självklart val

Utmärkt service, trovärdighet och integritet - med de ledorden driver onlineplattformen CHRONEXT sin handel med exklusiva armbandsur. CHRONEXT erbjuder olika tjänster dygnet runt och är din lojala medarbetare när du vill köpa eller sälja en klocka.

Exklusiva klockor hos CHRONEXT - ett självklart val

Att köpa en lyxig klocka är för många en stor sak, vare sig det är du själv eller någon annan som ska få en riktigt speciell gåva i form av ett investeringsobjekt med garanterad värdeökning som också är riktigt iögonfallande. CHRONEXT är medvetna om hur känsligt ett köp av en exklusiv klocka kan vara, och satsar därför helhjärtat på en trovärdig och oklanderlig service.

blog
blog

Utbudet hos onlineplattformen, som grundades 2013, omfattar ett stort urval av klockor från eftertraktade lyxmärken, såsom Rolex, Breitling, Omega, TAG Heuer och Patek Philippe. Klockorna kommer både ifrån professionella återförsäljare och från privatpersoner, och är antingen nytillverkare eller begagnade.

blog (1)
blog (1)

För att kunna ge dig en så fulländad shoppingupplevelse som möjligt har varenda klocka hos CHRONEXT noggrant granskats av urmakare innan de läggs ut till försäljning. Om en klocka godkänns får den ett CHRONEXT-certifikat, som också medföljer vid köpet. Certifikatet ger - förutom klocktillverkarens egen garanti - en garanti på två år och en delåterbetalning på 250 euro.

unbenannt-9244 (1)
unbenannt-9244 (1)

CHRONEXTs garanti erbjuder även en fullt försäkrad frakt av varan. Du kan alltså se framemot att antingen få klockan levererad direkt hem till dig, eller hämta ut den personligen på VIP Boutique i Köln eller i flaggskeppsbutiken i London. Väljer du det senare får du armbandet justerat för att passa din handled på plats.

Omega Seamaster-1205 (1)
Omega Seamaster-1205 (1)

Lika säkert som det är at köpa är det att sälja hos CHRONEXT. Du kan välja mellan att sälja klockan direkt till CHRONEXT, eller sälja den på kommission. I båda fallen garanteras en snabb och säker affär eftersom CRHONEXT även här erbjuder fullt försäkrad frakt.

unbenannt-9409 (1)
unbenannt-9409 (1)

CHRONEXT garanterar att alla klockor som säljs via onlineplattformen är äkta. Som vi tidigare nämnt inspekteras varje klocka som inkommer till CHRONEXT av certifierade urmakare både visuellt och manuellt, och som också intygar klockornas äkthet. Eventuell reparation och upprustning ingår i servicen.

blog (5)
blog (5)

CHRONEXT erbjuder flera olika tjänster dygnet runt, såsom upprustning och underhåll, som också genomförs av experter.

Framförallt är du som kund i centrum för CHRONEXT. Alla köp och försäljningar behandlas individuellt av ett serviceteam som hjälper dig med allt från att hitta den rätta klockan till leverans.

Du kanske redan vet vilken som är dina drömmars klocka, men inte har hittat den till försäljning någonstans? CHRONEXT erbjuder den optimala lösningen - Watchhunter-Team. Med den kostnadsfria bevakningstjänsten låter du CHRONEXT hitta klockan åt dig.

blog (6)
blog (6)

Den fantastiska servicen, den garanterade äktheten hos de saluförda föremålen och den optimalt designade onlinebutiken gör handeln med exklusiva klockor hos CHRONEXT till en unik upplevelse.

Du kan naturligtvis hitta din nya favoritklocka från CHRONEXT hos Barnebys. Klicka här!