Inspirationsbild 1 

Detta vackra rum, med noga utvalda möbler och detaljer är en riktig hit enligt oss. Sammet är ett av vårens trendigaste material och alla rätt får du med en sammetsklädd soffa. Vackra och utmärkande lampor är också något vi ser mycket av, såväl som att använda sina böcker och tidningar som en inredningsdetalj. Utan ett fantastiskt konstverk är rummet dock sällan komplett.

 

Inspirationsbild 2

Serveringsvagnar har länge varit en het inredningsdetalj och även en mycket populär möbel att leta efter på auktion. Mässing är ytterligare ett material vi har sett allt mer under senare tid och som är populärt att smycka sitt hem med. Vi tipsar om att slå ihop dessa för att nå en given succé. Glöm inte att pryda din vagn med vackra karaffer och flaskor. Detta, såväl som äldre serveringsvagnar i flera olika prisklasser, hittar du förstås hos Barnebys. 

 

Inspirationsbild 3

Blått blått blått.. En fantastiskt färg på såväl tapeter och mattor som på tyg och porslin. På Barnebys hittar du ett brett utbud av fantastiska orientaliska föremål med blåvitt mönster, däribland porslin och mattor, som gör sig vackert i alla rum.

 

Inspirationsbild 4

Ett vackert sätt att dekorera ett rum på, är med hjälp av jordglobar. På Barnebys hittar du dessa i alla storlekar och varianter ibland som lampa och ibland med en undangömd bar inuti. Välj och vraka bland de många jorglobar Barnebys har att erbjuda!

 

Inspirationsbild 5

Vackra och magnifika speglar i förgyllt trä passar, som ni ser, i alla rum. Likväl i en stor salong som på golvet i ett modernt badrum.

 

Inspirationsbild 6

En kristallkrona kan enkelt göra ett helt rum! Hitta den som passar hos just dig hos Barnebys - vare sig det är en klassisk eller en i modern tappning.

 

Inspirationsbild 7

Minimalistisk inredning med detaljklassiker i trä är något vi ser mycket av i såväl inredningsreportage som i stylade lägenhetsannonser.

 

Inspirationsbild 8

Jackson Pollock är en fantastisk konstnär. På Barnebys finns just nu flera konstverk med konstnären där vart och ett av verken är en dröm att få ha som prydnad på hemmets väggar.

 

Inspirationsbild 9

Grönt är skönt! 

 

Inspirationsbild 10

Du hittar mängder av prints, fotografier och konst hos Barnebys. Det finns något för alla smaker!

 Följ Barnebys på Instagram, för mer inspiration!