Det är inte lätt att välja favoriter bland de hundratals fantastiska verk som kommer finnas på Nacka Strandsmässan i år, men Elisabeth har lyckats! Ta en titt, vi är säkra på att ni precis som vi längtar efter att få beskåda dem i verkligheten på plats på mässan!

"Färgerna, ljussättningen, kompositionen. Blandningen mellan fotografi och penseldrag. Behöver jag säga mer? Alla verk i den här serien är underbart mystiska och inte minst estetiskt tilltalande."

"Niels Corfitzen gör mig aldrig besviken; jag älskar de klara färgerna och hur han får dem att integreras med varandra. Just det här verket uppfattar jag som både futuristiskt och religiöst - visst är det en gloria? Kanske en framtida jungfru Maria?"

"Vatten målat med vatten. En rofylld men samtidigt trolsk akvarell. Färgskiftningarna och speglingarna från träden är helt fantastiskt återgivna, och med näckrosbladen "ovanpå" skapas ett enastående djup."

"Som två konstverk i ett! Jag älskar de skiftande färgerna i tavlans vänstra del, vilket ger sken av en rostig yta. Dualiteten fångar mitt intresse."

"Briljant för alla som någonsin har sagt att konst är pretentiöst och tråkigt! Den konstnärliga skickligheten och förmågan att komponera en bild råder det heller inga tvivel om."

Glöm inte att köpa biljetter: HÄR

 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM HÄR

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK HÄR