Fem snabba frågor till Zandrowatches

Att starta upp ett nytt klockmärke är ingen lätt uppgift. Svenska Zandrowatches håller som bäst på att etablera sig på marknaden.

Fem snabba frågor till Zandrowatches

- Vad kännetecknar er design(TTF)?

Zandrowatches: -Under vårt arbete med designen fokuserade vi mycket på minimalism i form av en tunn boett samtidigt som vi ville skapa något som hade ett mer sofistikerat utseende. Vår vision kring designen är att skapa en kombinerad känsla av detalj och enkelhet i överlägset prisvärda och stiliga accessoarer.

I vår design jobbar vi gärna med illusioner. Urtavlan har fått en stålring i utkanten som skapar en illusion som gör att boetten upplevs mindre än vad den egentligen är, vilket gör att den gör sig bra på alla handleder, stor som liten.

- Kommer ni att arbeta med andra komplikationer än subsek(TTF)?

Zandrowatches: - I nuläget har vi inga planer på att bryta med den vackra subseken. I framtiden är det sannolikt att vi kommer skapa något både med kompletterande funktioner likt subsek men även något med inspiration från diverse illustrationer. Marknaden får helt enkelt vänta och se.

- Vad händer under 2016(TTF)?

Zandrowatches: - Under början av 2016 kommer fokus främst att vara på att bygga varumärke. Till en början har vi lagt fokus på att leverera våra produkter endast inom Sverige på grund av praktiska skäl. Vi försöker komma ut till alla delar av Sverige där vi främst har lyckats nå ut till kunder i södra Sverige. Under sensommaren är målet att nå ut till kunder i Europa och skapa en mer internationell marknad.

Strapshot of Zandrowatches(photo:zandrowatches.com)
Strapshot of Zandrowatches(photo:zandrowatches.com)

- Hur ser en typisk Zandro kund ut(TTF)?

Zandrowatches: - Det finns inga typiska Zandro kunder. Alla är unika med varierande stil, ålder och intressen. Allt ifrån kontorsarbetare, studenter eller pensionärer till hantverkare och äventyrare. Möjligheterna att byta stil på sin klocka snabbt och enkelt gör att de har stora användningsområden vare sig man går på möten eller är ute på äventyr.

- Något att tillägga(TTF)?

För mer om info följ oss gärna även på våra sociala medier: www.zandrowatches.com eller facebook, instagram.

TTF önskar Zandrowatches lycka till med sina klockor, och på återhörande!