Den här klockan i vitguld med diamanter tillverkades i en upplaga på bara 25 stycken av Sankt Petersburg Collection Watches. Theo Fabergé, barnbarn till den berömde juveleraren Peter Carl Fabergé som bland annat anlitades av tsar Alexander III, ligger bakom designen av det här fantastiska armbandsuret.

Lagom till Alla Hjärtans Dag kan du bjuda på den här vackra hjärtformade ädelstenen, bland många andra.

Om hjärtformade stenar inte är din grej kan du istället ta en titt på några av de klassiska sportbilar som finns ute på auktion. Allt från Porsche 930 Turbo till Jaguar E-Type kommer att auktioneras ut under 2017.

Med det här föremålet förflyttar vi oss till Fjärran Östern, eller åtminstone till Österrike. Buddhaskulpturen ovan är gjord i Swarovskikristall och tillverkades i en limiterad upplaga på 10 000 exemplar.

Nu vidare till Japan och No-teatern, en traditionell form av underhållning där skådespelarna uppträder i trämasker. Den här Hannyamasken (som betyder visdom) föreställer en svartsjuk, kvinnlig demon.

Den här japanska whiskyn kommer från destilleriet Karuizawa vid Asamavulkanen och tillverkades mellan 1955 till 2011.

Muhammad Ali konverterade till islam 1964. Den här utgåvan av Prayer and Al-Islam, signerad av boxningsstjärnan 1986, kommer sannolikt att skapa en het budgivning.

Debbie Harrys singel French Kissin var den första låten att släppas som singel från hennes album Rockbird och skrevs av Chuck Lorre. Lorre är idag mest känd för att ligga bakom komediserierna The Big Bang Theory, Dharma & Greg och Två och en halv män. Utgåvan av French Kissin som auktioneras ut är signerad av Debbie Harry.

Men om du köper skivor behöver du ha en skivspelare - och få tillverkare är mer välrenommerade än Bang & Olufsen.

I kuriosaauktionen som avslutas den 12 februari hittar vi slutligen det här rouletthjulet av den brittiske tillverkaren John Huxley, som påminner oss om att en auktion alltid är en chansning. Man vet aldrig om man verkligen kommer att vinna!

Här hittar du fler föremål från Catawiki.