Gasen i botten hos Catawiki

Auktionshuset Catawiki anordnar regelbundna specialauktioner i en mängd olika kategorier. Nu i maj är det dags för klassiska bilar, rytande motorcyklar och andra spännande fordon.

Gasen i botten hos Catawiki

Med sina hundratals föremål, bland annat bilar från välkända märken, kraftfulla motorcyklar, gamla cyklar och bildelar intresserar Catawiki både proffsförare och motoramatörer. Barnebys hjälper dig att hitta rätt i rattdjungeln.

Vintagebilar

citroen vintage
citroen vintage

C3 ‘Clover’ har bland annat fått sitt namn från placeringen av dess förar- och passagerarsäten som med sina två säten i framsätet och ett bak påminner om formen av ett klöverblad. Just detta exemplar med röd kaross och beige hardtop har tillhört samma person i 18 år och är i mycket gott skick.

citroen colver pris
citroen colver pris

Större pjäser

minibuss auktion
minibuss auktion

Läs mer om klassiska bilar här!

Motorcyklar

harley davidson pris
harley davidson pris

Cyklar

För dig som värdesätter vardagsmotionen erbjuder Catawiki även en hel del fina cyklar. Denna fantastiskt välbevarade engelska cykel signerad Rudge är hela 108 år gammal. Tillverkad år 1910 har cykeln kvar sin ursprungliga sadel. En riktig pärla med andra ord.

cykel andra hand
cykel andra hand

Bildelar

stoppur auktion
stoppur auktion

Det bästa med Catawiki är att de dagligen uppdaterar sitt utbud med flera hundra olika föremål. Grotta ner dig i dera många kategorier eller fynda under deras specialauktioner.

Här kan du se hur du budar på Catawiki!

Du hittar alltid Catawikis utbud hos oss på Barnebys.