Katrin Zytomierska är 36 år gammal och driver sedan två år tillbaka LCHF klubben . Där säljer hon sina egenproducerade produkter, som även finns att hitta i livsmedelsbutiker över hela Sverige. Katrin är entreprenören med många järn i elden, förutom LCHF-klubben, bloggar hon på på katrinz.se, är författare och har skrivit fyra böcker. Dessutom har hon lett en del program i TV och radio samt skrivit för olika tidningar. I Barnebys Hemma hos-blogg har vi fått ta del av vackra bilder från hennes sommarställe.

Vad inspireras du av när det kommer till inredningen?

Ställen som jag besöker. När jag är hemma hos någon, på en restaurang eller i någon lokal och jag ser något som jag tycker om, brukar jag ta en bild som jag sen använder när jag inreder.

Vad tycker du själv är kännetecknande för din inredning?

Jag är väldigt spretig i min smak. Kräver vita väggar men älskar mönstrade tyger på fåtöljer. Persiska mattor på furugolv tycker jag om. Hatar ljusa träslag som ek. Avskyr IKEA och nyrika möbler som man målat med guldfärg. Älskar gammalt och slitet men i kombo med nytt och dyrt.

 

Hur ofta ändrar du om inredningen?

Väldigt sällan men det har med ekonomi att göra. Nu ändrar jag om i lägenheten i stan men jag har inte gjort det på sex år. Stolarna som jag har i köket, köpte jag för 14 år sen men nu känner jag verkligen för att köpa nya! Huset på ön kommer jag nog aldrig att renovera eller göra om, för det råkade visst bli perfekt.

Vilken är din favoritmöbel? Har du någon rolig kuriosa kring just detta föremål?

Min favoritmöbel är min DUX-säng som jag fick av Bingo i födelsedagspresent. Det negativa med den sängen är att den tvingar mig till att alltid bo på extrema lyxhotell för man kan ju inte sova sämre på semester än till vardags.

Handlar du inredning och möbler på auktion, om så vilka?

Det gör jag inte. Jag skulle gärna göra det om någon kunde sålla åt mig. Jag har inte tid att sitta och leta tyvärr. Några gånger har jag varit på Stockholms Stadsauktion och det är ju skitkul!! Då handlade jag ett soffbord.

 

Fotograf: Mathias Nero

Kommentarer