Nätta möbler och växter en masse! Avnjut kaffet i skuggan av det gröna med våra favoriter på auktion just nu. Gamla utemöbler har ofta något mer att ge än just bara sin patina och charm - kvalitet! Har de stått i ur och skur i årtionden och fortfarande är i gott skick har du köpt dig garantin på en hållbar utemöbel. På auktion finns även massvis med urnor, krukor och don att plantera dina växter i.

På verandor kan vi verkligen tala om uterum att inreda. Rustika bord på stadig mark, en skön vilstol och detaljer av alla dess slag skapar en idyllisk plats för middagar och sena sommarkvällar. Sätt stilen med detaljer och dekorera med till exempel gamla flaskor och buteljer.

På bryggor, i skogsbryn eller utanför knuten, en plats för en stunds vila och stillsamhet. Vi har hittat den perfekta bänken som skulle kunna placeras ut i naturen nästan var som helst. Slå dig ner! Träsmak är inget vi kan garantera att du slipper...

Få ut det mesta av sommaren och de långa ljusa dagarna. Låt solens strålar lysa genom eller reflekteras i glas. Färgat, klart, gammalt eller trasigt, om platsen inte finns att sätta in nya fönster, luta några gamla mot en husvägg eller bygg ditt egna lilla växthus. På auktion finns massvis med gamla fönster med ännu lite mer att ge!

Rotting rotting rotting... Det är väl ingen som har missat årets stora trend? Och vi skulle inte säga nej till en croissant och kaffe på den här balkongen. Massvis med rotting- och korgmöbler, klassiska liksom 1970-talsmodeller, finns att buda hem just nu.

Med blommor och med blad... Även om en trädgård inte är att tillgå betyder inte det att dina odlingar måste vara små. Låt pampiga urnor och vattenkannor i zink vara första steget till ditt gröna paradis. Och varför inte en klassisk solstol att betrakta allt ifrån?

På Barnebys hittar du alltid massvis med föremål perfekta för utomhusinredning. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

In och sök!