I takt med att auktionshusen blir allt mer digitala blir det lättare än någonsin att hitta fynd från hela världen. Nedan följer några spännande auktioner med unika föremål som kan bidra till den rätta vintage känslan i just ditt hem.

En träback kan användas som en plats för tidningarna eller som en unik hylla om man placerar den på väggen.

En koffert gör sig otroligt bra som ett soffbord och ger vardagsrummet en robustare känsla.

En klassisk matta som denna gör sig bra i de flesta inredningar och den är lätt att passa till det mesta av dina vintagefynd.

En weekendbag behöver inte bara användas på resande fot, placera den på hatthyllan som en del av inredningen.

Den här häftiga bokhyllan i mahogny är perfekt för stora murriga växter eller varför inte använda den som en cool barhylla istället för den traditionella serveringsvagnen?

För den som inte kan få nog av 70-talskänsla är Verner Pantons design ett måste. Välj att köra på hela sittgruppen eller kanske bara någon enstaka stol?

En uddare lampa är ett enkelt sätt att göra sitt hem lite roligare, välj en med en stark färg eller av ett spännande material.

En trästege kan användas till många olika områden, luta den mot väggen och fäst en ljusslinga runt den eller använd den som handdukshållare i badrummet?

Att hitta konst som passar i hemmet är inte alltid det lättaste, ett alternativ är att köpa en äldre poster och sedan rama in den för ett eget och unikt konstverk. Vad sägs om den bioaktuella James Bond?

Eller kanske en Beatles poster?

 

För fler unika fynd se Bukowskis auktion "Contemporary & Design 588 Stockholm", som äger rum den 11 november 2015.

Vill du se fler unika inredningsdetaljer hos Barnebys klicka här.