Arbetar du mycket hemifrån, behöver du en inspirerande plats där kreativiteten kan flöda, en lugn plats för hemmets administration eller bara ett litet hörn för fritidsaktiviteter? En arbetsplats kan betyda mycket för hur vardagen ser ut oavsett sysselsättning, viktigt är att den inger arbetsro och såklart motivation! Låt oss dela med oss av lite inspiration från sju favoritarbetsplatser och se vad som går att hitta på Barnebys för att skapa den perfekta platsen för dina vardagsbestyr.

Det sofistikerade rummet

Mörka eleganta färger, föremål med historia och gott om utrymme för tankar. Det här rummet skulle vi kunna sitta och jobba i hela dagen lång, varje dag.

Golvlampa från Svenskt Tenn

Postsorteringsskåp

Ryamatta av Barbro Nilsson

Med plats för två

Skrivbord med plats för två att bolla idéer, mjuka material och utrymme för föremål som inspirerar dig. En hemtrevlig och harmonisk skrivbordshörna som lyser upp med en röd accentfärg i den annars dova naturfärgade miljön. Just nu finns ett skrivbord med hylla designad Gio Ponti med samma härliga röda färg som på bilden.

Skrivbord och hylla av Gio Ponti

Danska teakstolar va Niels Moller

Marockansk matta

Den lilla hörnan

Arne Jacobsens sjuan stol som kommer i flera olika modeller och färger är en favorit som fungerar likväl som matsalsmöbel - eller skrivbordsstol.

Grönt skrivbord

Stol designad Alivar efter Mackintosh

Träsnitt, "Nude", Vincent Hack

Skrivbord med besked

Om plats för bord finns, låt det ta plats! Vi älskar de här två arbetsplatserna där stora bord i massivt trä får spela huvudrollen. Det är inte mycket mer som behövs om man kan få plats med ett bord av den här kalibern. Bryt av med en nättare stol eller något i en helt annan stil.

Triplexlampa

Skrivbord, art deco

Snurrstol i krom och skinn

Skolaffisch

Lampa, Erik Tidstrand för NK

Windsorstol

En svensk klassiker

Svenskt Tenn med alla dess fantastiska designer, färger och former får oss att känna oss hemma lika mycket som de aldrig slutar inspirera. Låt några av alla otaliga favoriter förgylla ditt arbete.

Vitrinskåp av Josef Frank

"Hortus" ytterfoder, Svenskt Tenn

Svensk Tenn skrin

Mahognyskrivbord av Josef Frank

Mässingslampa

Bokhylla av Josef Frank

Låt arbetsplatsen bli ditt hjärterum, leta skrivbord, lampor och stolar som kan inspirera dig i din vardag.