(TTF) - Har ni märkt någon skillnad på era kunder sedan starten 2013?

(MWG/Christopher) - Det är ganska mycket samma saker. Det man märker är att de är beredda att betala mer. De följer ju också marknaden. Vissa som tyckte "Shit vad dyrt det var med en Pie-Pan för 15k 2014- tycker att 22k, det är vad det kostar". De är ute efter samma saker oftast-vintage.

(TTF) Hur kommer MarCels Watch Group att vara om 5 år?

(MWG/Christopher) - Vi har ju lite planer på att förändra en massa saker med MarCels och showroomet här var ju en del av planen, att faktiskt skaffa en lokal dit man kan komma och titta. Vi är båda övertygade att e-handel fortfarande kommer att växa. Någonstans finns det en smärtgräns för vad man kan handla på nätet. Men att klockor över 50k vill man gärna känna på innan köp.

(TTF)- Finns det någon utmaning i vintagemarknaden?

(Christopher/MWG) - Det är en begränsad tillgång och efterfrågan är större än vad som dyker upp på marknaden. Var och varannan går ju omkring med vintageklockor nuförtiden och alla vill ha det och just Omega Seamaster eller Constellation är det sjuk efterfrågan på så vi får ju betala mer. Folk är mer medvetna.

LÄS MER: MarCels Watch Group

Ett problem är att folk blir duktigare på att trycka om urtavlor, vilket gör det väldigt svårt att skilja på originalurtavla från en som är omgjord.

(TTF) - Har ni någon hälsning till läsarna?

(MWG/Christopher) Vårt budskap som vi försöker hålla är- Vill du ha en vintageklocka i bästa skick så, absolut titta här, men var beredd att betala för den. Är du bara ute efter en billig klocka som är vintage- det finns så mycket bättre kanaler(e-bay, blocket, tradera) - då är vi inte rätt!

5 snabba frågor till Christopher och Johan, MarCels Watch Group, reglerna är enkla och det är först till kvarn som gäller:

1) Stål-två ton (stål)

2) Ljus - mörk urtavla (ljus)

3) Chrono- icke chrono (icke chrono)

4) Månfas- datum (datum)

5) Nato- mesh (att följa diskussionen om "pest eller kolera" var riktigt underhållande, men till slut blev det nato)

Vi kommer att följa upp MWG framöver och tackar dem för att de tog sig tid att medverka.

Följ även MarCels Watch Group på Instagram

Ps. Ha en grymt bra start på helgen. HAGWE! Ds.