Nu är de då äkta makar, prinsessan Madeleine och Chris O´Neil. Vilket sagobröllop! Vi är lite nyfikna på vad de fick i bröllopspresenter av sin nära och kära? Kanske hade de önskelista på Svenskt Tenn och NK som så många andra.

Ett fint urval av presenter från Svenskt Tenn. Foto: ST´s hemsida

Vi tycker att en bröllopspresent ska vara något bestående och tidlöst. Det kan gärna också vara något som har en historia bakom sig, något personligt, något som berör, något ärvt. Det måste inte vara något dyrt eller inköpt. Jag, Anna, fick t ex några silversaker som har funnits i familjen sedan länge och dessa betyder väldigt mycket för mig och min man.

Hedvig fick fler delar till sin servis Napoelon Ivy från Wedgwood, som hon samlat på under många år. Dessa finns tyvärr inte längre i produktion så de inköptes på auktion på bl a Stadsauktion och Metropol.

En gåva behöver inte vara en sak utan kan mycket väl vara en upplevelse i någon form eller en insamling till välgörenhet.

Ett tips när man ska anordna en bröllopsfest är att kontakta Tablestories. De erbjuder en fantastiskt samling av vintageporslin och dekor till uthyrning för stora som små evenemang. Allt porslin är handplockat från sekelskiftets början fram till 1950-talet och är i finaste skick.

Foto: Tablestories hemsida


Nu iväg på skolavslutning.

 

Kommentera