När man som kommer till den punkt att alla ens klockarmband verkar använda till fördärvelse- är det dags för att lyfta det en nivå till(eller två). Som en tidig julklapp blev det mesh till två av mina slitvargar.

Airman Base 22 (har 22mm bredd mellan hornen).

Ser man det mesh som brukar användas till Omegas Planet Ocean, eller Breitlings Super Ocean Heritage verkar i alla fall det förstnämda nästan lite väl maffigt medan det sistnämda är riktigt snyggt.

Archimede Fliegeruhr 42mm (20 mm mellan hornen).

Jag hade ingen aning om de skulle passa, eller ta fokus från själva uren. Men de var ytterst lätta att ställa in och mycket följsamma runt armen. Jag blev förvånad att jag inte tänkt på att att skaffa mesharmband(man behöver inte handla på Singular Straps, men om de kommer att fortsätta med personliga leveranser i Juletid så är det svårt att byta armbandsleverantör!) förut när jag såg hur bra de matchande dessa Flygare.

Dubbellås med bygel(i dubbel bemärkelse!).

Folk undrade nog vad jag pysslade med på Buss16 i går när jag satt med bandverktyget i högsta hugg och pillrade och svor över de "inbrottsäkrade" plastförpackningarna. Min förhoppning var att kunna pressa på min Orange Monster 20mm meshet, men det sprintarna var alldeles för bastanta. Ska fixa ett par som inte är lika tjocka inom kort- det blir nog riktigt snyggt.

Julshot 1 av Glycine Airman Base 22 med mesh.

Har du tänkt på att förnya din armbandspark- kan jag definitivt råda dig att kolla upp mesharmband oavsett vilka äventyr du ska ut på- deskdiving är också helt ok!

Julshot 2 av Archimede Fliegeruhr med mesh.
Kommentera