Igår var en sådan dag när jag tippade helt fel på vädret och fick som straff cykla i fem kilometers tilltagande spöregn. Och som det ibland kan vara på kusten så regnar det horisontellt gärna med en liten knicks på regnet så att det piskar rätt i ansiktet. Jag glömde nämna orkanstyrkan på vinden...

Ett trött och blött armband.

Mina klockarmband har oftast varit medföljande länk, eller band som hört ihop med klockan från början. Senaste två åren har däremot varit en utflykt i natobandens förlorade värld. Jag har bytt ut allt för att använda nato(ok. några skinnarmband finns kvar) och har inte alls ångrat denna exkursion. Allt ligger sparat för framtida ev. användning.

Här anar man lite torka...

Men det här armbandet har jag för ovanlighetens skull burit i snart två veckor. Dag som natt (har inte ens märkt av att jag haft på mig klockan). Folk har kommenterat att det är snyggt(inte klockan-utan armbandet!!!). Så igår under cykelturen i regnet slog det mig: undrar om skinnet ändrar karaktär efter vattenbehandlingen.

... här med!

Efter 12 timmars vila var det en ny dags användande och det var inga som helst bekymmer med behandlingen. Som nytt. När jag fick det så hade jag inte en tanke på att det skulle vara så följsamt och smidigt. Men nu är det snarare en fråga om investering. Skaffar jag några skinnato till (de finns på Singularstraps.com) så lär jag klara mig några år framåt.

Färgen är honung. M.R. Honoré är fabrikatet gjort av kängru från Australien.

På nätet finns en del sidor med länkar till många av företagens egna hemsidor där man kan botanisera och beställa sig trött. Hur gör du med länkar/armbandsbyten, eller låter du ditt ur få leva med "original"armbandet?

Kommentera