Wristshot 1. Breitling Emergency Offshore.

Klockor som räddar liv, tål tuffa tag och passar till de flesta tillfällen är ovanliga, men Breitlings Emergency klarar av det mesta. Dagens bidrag kommer från Jonathan Belvér som till vardags arbetar som förste styrman på ett dyk/ROV fartyg utanför Kongos kust.

Breitling Emergency

- Mitt klockintresse föddes nog redan med min första klocka jag hade på armen, ett alldeles för stort Seiko digitalur som jag fick ha ett svettband under för att den skulle passa! Men det var ju det glada 80-talet så det gick an! Sedan köpte jag en Lorus som jag hade länge.

Wristshot 2. Breitling Emergency saftey-on-board!

- När jag gick i drömmar om Seiko som värst fick det bli en ny Lorus chronograf då jag fick veta att Seiko äger Lorus och det är samma urverk. Denna klocka hade jag länge o väl och fick till och med en urmakare att måla två av visarna röda för att få den att bli mer speciell! Jag fick en Citizen Aqualand II i present när jag tog examen och där föddes ett Citizenintresse och en kärlek för dykarur, berättar Jonathan.

Wristshot 3. Breitling Emergency in the controlroom.

Emergencyn köpte Jonathan för en månad sedan och använder den ofta.

Förra året skrev TTF om G+B watches där Jonathan tillsammans med Oskar Gydell arbetade på ABC-klockan Endure. Nu håller de på med ett nytt projekt- följ deras framfart på instagram. Ha en fortsatt trevlig helg och kika gärna in på TTFs instagram.

Kommentera