Att det var klockträff(eller GetToGether) i Götet igår satte sina spår. Att samla ett gäng entusiaster med klockor som intresse(mitt i veckan) är en fullkomligt genialisk idé- som förstås borde göras oftare. Så att tacka arrangören och allt trevligt sällskap för igår känner jag är det minsta som bör göras(ingen nämnd ingen glömd)!

47mm,7 dagars gångreserv, datum, samt fräckaste diamantkronan i mannaminne.

Denna "Big Pilot" var en riktigt maffig representant och jag insåg att detta måste vara en av anledningarna till att jag säkert dregglade när jag såg min bordsgrannes Fliegeruhr. Läser man på lite om IWCs ref 5002 så ser man att den är utrustad med "slow beat movement" med 18000 vph(vibrations per hour). Jag lovar urverket låter ljuvligt.

Kan vara denTYNGSTA wristshoten hittills.

Jag testade IWCn med buffalostrapet och kände mig för en microsekund som en pilot klarat mig undan de värsta kulregnen med andan i behåll. Tyvärr, ville den rättmätige ägaren ha tillbaka sin dyrgrip. Det var en del godbitar som dök upp under kvällen. Några har jag fångat på bild(och säkert missat en mängd) som dyker upp här inom kort. Gute Heute- alle Leute!

Kommentera