Ni som har hängt med vet att jag från början ville arrangera en klockmässa där man under några timmar skulle kunna frossa loss i klockor med andra intresserade. Hur gick det då?

Breitling på plats i sann göteborgsanda!

Det var drygt 100 besökare som hittade till Klockmässan. Det var många klockor som samlades på ett och samma ställe. En del ser ni här som wristshots.

Möjligheten att göra ett fynd...

Singularstraps.com visade upp sitt sortiment av armband som lockat så många ner i armbandsträsket. Antalet variationer blir oöverskådligt.

Singularstraps.com på plats!
 Det var många som passade på att fynda.

 

En Herre visade mig sina armbandsur som han hade på sig för dagen. Ett på varje arm!

Denna Chopard fick mig att gå i spinn(Vänster arm)!
En Sjöö&Sandström(Höger arm!), Kronans läge!?!

De Gamla Urens Vänner fanns på plats och marknadsförde sin förening. De pratade och visade upp en del av sina klockor och fickur.

De Gamla Urens Vänner

Här är en Moeris en av de otaliga (Omega, Rolex, Seiko) fabrikat som Bond använt sig av under alla filmer.

Moeris med rätt att ta plats. Loggan på urtavlan.

Det blev en "tids"promenad där man kunde vinna klockrelaterade priser. De som vann hade kämpat tappert. Klockmaster Hansson på Frölunda Torg hade skänkt några fina priser. Första priset var ett design väckarur från Arne Jacobsen, Omegakeps/katalog, badlakan som var uppskattade. Freudklockorna hade TTF grävt fram ur gömmorna.

Några av vinnarna med sina priser.

Ett av fickuren som DGUV visade upp. När man får bakgrunden till uret och hur det tillverkats så får man en helt annan bild (än bara det yttre!) av uret.

Evert Börjesson.
See through back!

Torgoen Swiss var på plats för att marknadsföra sitt märke. Det var många som fick bekanta sig med deras olika modeller.

Torgoen Swiss glada representanter!
Nöjd Torgoen ägare som visar upp sin T16.
Köpa en klocka, eller ett fickur!?!
En Rolex Submariner på besök
En nöjd klockägare med sitt 70-talsfynd en Seiko!
Det kommer att bli en fortsättning. Det gäller att förbättra en hel del saker men det går.  Att arrangera en klockmässa var verkligen ingen lätt uppgift, men det var värt det. TTF vill tacka alla utställare, besökare och klockintresserade jag träffade på igår för en trevlig klockmässa i Göteborg!

 

Kommentera