När klocksnack fyllde ett år såg det ut så här- vågar inte ens tänka på hur det kommer att se ut nästa år! (Foto: albinjstjern)

Hade Yngwie J Malmsteen (scrolla ner i artikeln- tills du ser alla Rolex!) sett denna klockbuffé hade han nog sagt sitt berömda citat att "More is more".

Är du intresserad av klockor och inte känner att din närmaste omgivning förstår sig på dig och ditt något nischade intresse- lugn, det finns bot på detta. Om du inte hittat till klocksnack.se är det på tiden att du gör det. För lite drygt ett år sedan startades (2/9 2012) forumet klocksnack.

När en(Rolex) klocka är tillräckligt! (Foto: albinjstjern)

Ett åringen firades med ett GTG(Get ToGether) av Guds Nåde. Instagram svämmade över av bilder på klockbuffén(överst på sidan). Värdet av högen med klockor var i runda slängar uppåt 15 000 000 kr...

En dubbel wristshot är alltid rätt! (Foto: albinjstjern)

Ett sent grattis i efterskott till Ettåringen och de som administrerar forumet är på sin plats från TTF (och visst må KS leva uti hundrade år). Hur gör man för att bli medlem? Gå in på hemsidan och registrera dig och surfa dig trött med likasinnade klocknördar (man behöver inte registrera sig för att besöka sidan, bara om du vill posta inlägg).

Det går att följa klocksnack.sefacebook, instagram och förstås Twitter!  Dagens fotograf: albinjstjern finns också på instagram!

Kommentarer