Den kreativa stjärnan bakom bilden är konstnären Awol Erizku, född i Etiopien men uppvuxen i Bronx. Här är sex roliga fakta om Erizku.

Han gick i konstskola tillsammans med rapparen A$AP Ferg

Erizku gick i Highschool of Art & Design i New York, där rapparen Darold D. Brown Ferguson, Jr., mer känd under namnet A$AP Ferg gick samtidigt. Erizku studerade därefter vid konstskolan Cooper Union, där han gick ut med en kandidatexamen i konst 2010.

Han har arbetat med David LaChapelle

Det var vid Cooper Union som Erizku upptäckte sin passion för fotokonsten, och började efter att han examinerats att arbeta i David LaChapelles studio.

Han gillar klassiska konstverk

När Erizku var 26 år gammal fångade han kritikernas uppmärksamhet och blev kallad för "konstvärldens nya It-boy". Till sin första soloutställning gjorde han en ny version av flera välkända målningar, däribland Johannes Vermeers Flicka med pärlörhänge.

Han har sedan tidigare haft Beyoncé och Jay Z som inspirationskällor

Musiken har alltid spelat en stor roll i Erizkus konst. Hans utställning I Was Going To Call It Your Name But You Didn't Let Me på Nina Johnson Gallery ackompanjerades av ett mixtape, något han sätter ihop inför varje utställning. Då hade han mixat ihop en föreläsning av Kerry James Marshall från 2012 med Beyoncés låt Drunk In Love.

Utställningen The Only Way Is Up innehöll bland annat en skulptur gjord av flera basketkorgar, inspirerad av texten till Jay Z:s låt Picasso Baby. Han förklarade "Jag gjorde den här skulpturen av basketkorgar, inspirerad av Jay Z:s Picasso Baby, särskilt av textraden 'Oh what a feeling, aw, fuck it, I want a trillion'. Det är en metafor: folk so förstår hiphop förstår också vad den betyder. Jag älskar att göra den typen av saker i mitt arbete."

Musiken är hans magi

Det är alltså inte särskilt konstigt att Beyoncé beslutade sig för att låta honom fånga hennes graviditet på bild. Konstnären är alltid djupt inspirerad av musiken, och förklarar "Det spelas alltid musik i min ateljé, jag söker ständigt efter ny musik och undergroundartister, för att få höra nya röster, nya perspektiv. Jag respekterar musiken som en konstform, och jag anser det vara den renaste formen av kommunikation, och vill verkligen visa min tacksamhet genom att ge musiken bekräftelse".

Och han är stor i sociala medier

"Jag använder dem mer på ett konceptuellt plan. Exempelvis tittade jag under hashtagen "hoop" på Instagram inför utställningen #hoops, och arbetade fram en utställning baserad på de bilder som fanns där. Jag behandlar mitt Instagramkonto som ett galleri - jag håller det privat förutom mellan 9-5, måndag eller tisdag till fredag, då det är öppet för alla, som gallerier har öppet. Det ligger i linje med vad jag gör annars, vilket är ungefär att återanvända gamla verk. Så är Instagram - man lägger beslag på vad som redan finns därute och publicerar det igen och igen".