No, we can not.

Konstvärlden vill inte foga sig under den nye amerikanske presidenten.

Senast i raden, som tar öppet avstånd för Mr Trump är Christo Vladimirov Javacheff.

När det kommer till den världsberömde konstnären så kommer hans reaktion definitivt att synas. Eller snarare inte synas.

Däremot kommer det nog garanterat att synas på Christos eget bankkonto. Konstnären har nämligen redan spenderat 15 miljoner dollar av hans egna pengar, under en tjugoårs period, på det storskaliga konstprojektet “Over the River” som var tänkt att täcka närmare sju mil av floden Arkansas i Colorado med silverduk, men som nu inte blir av.

Floden Arkansas skulle draperas av Christo Floden Arkansas skulle draperas av Christo
En av skisserna till det omfattande konstprojekt som aldrig kommer slutföras trots enormt påkostade förberedelser En av skisserna till det omfattande konstprojekt som aldrig kommer slutföras trots enormt påkostade förberedelser

- Jag kom från ett kommunistiskt land, säger Christo, som föddes Christo Vladimirov Javacheff i Bulgarien och flyttade till New York med hans fru, Jeanne-Claude, 1964 och blev amerikansk medborgare 1973.

Nu har Christo deklarerat att han lägger ner det enorma projektet som förberetts i mer än tjugo år, då han skulle ha behövt hyra marken som är federalt ägd, vilket han vägrar då han inte, direkt eller indirekt, vill ha någonting att göra med den nytillträdde presidenten Donald Trump.

Christo tar en promenad på hans senaste offentliga projekt, “The Floating Piers” vilket fullbordades under 2016, efter 22 månaders arbeta med att färdigställa verket i den italienska sjön Lago Iseo. Den imponerande skapelsen som blev till en mötesplats fick mer än 1,2 miljoner människor att gå på vatten under de 16 dagar då det fanns på plats Christo tar en promenad på hans senaste offentliga projekt, “The Floating Piers” vilket fullbordades under 2016, efter 22 månaders arbeta med att färdigställa verket i den italienska sjön Lago Iseo. Den imponerande skapelsen som blev till en mötesplats fick mer än 1,2 miljoner människor att gå på vatten under de 16 dagar då det fanns på plats

Den 81-årige konstnärens avslutade konstprojekt skulle ha kostat totalt 50 miljoner dollar att utföra. Som med alla Christos och Jeanne-Claude publika konstverk finansieras de av dem själva och deras försäljning av småskaliga skisser och konstverk förställande olika prospekt och framtida utföranden.

Christos beslut är den i särklass mest synliga, och kostsamma, protesten i konstsammanhang så här långt. Konstvärlden har annars ofta fått kritik för att vara cynisk, då man inte tagit tillräckligt avstånd i och med att många av samlarna som är superrika politiker eller åtminstone politiskt konservativa ofta är kunder eller donatorer till gallerier och museer.

Förra veckan, satte konstnären Richard Prince igång "konstkriget" genom att lämna tillbaka 36 000 dollar till presidentens konstsamlande dotter Ivana Trump, samtidigt som han krävde tillbaka ett porträtt av henne.

Här hittar du samtliga Christo sökbara på Barnebys just nu!