De konstnärer som donerat verk som ivriga konstälskare kunde bjuda på var bland annat Simafra, Finn Stone, Lincoln Townley, Massimo Agostinelli, Bran Symondson, Michael Moebius, Chris Moon Retna och Tony Kelly.

blog blog

Verket som klubbades för den högsta summan var en målning av den New York-baserade konstnären Bradley Theodore, som inredningsarkitekten Rebekah Caudwell vann för 430 000 kronor.

Maddox Gallerys VD och intendent James Nicholls säger: "Caudwell Children utför ett otroligt och livsviktigt arbete. Alla på Maddox Gallery har blivit djupt rörda av berättelserna vi fått höra från medarbetarna på Caudwell Children, och vi är glada över att kunna stötta deras arbete. Vi vill tacka alla de fantastiska konstnärer som har skänkt verk till auktionen och naturligtvis också de som varit med och budat. Deras generositet och stöd betyder väldigt mycket för oss och gör verkligen skillnad i så många barns liv."

Förutom välgörenhetsauktionen var det en händelserik vecka på galleriet, som var värd åt en kunglighet. Hennes kungliga höghet grevinnan av Wessex besökte Maddox Gallery tillsammans med Colombias första dam som en del av Colombias presidents första USA-besök någonsin.

blog (1) blog (1)
blog (2) blog (2)

Grevinnan av Wessex och Colombias första dam besökte galleriet för att se deras pågående utställning "Oro", med verk av den colombianske konstnären Pedro Ruíz. Utställningen är ett samarbete med den colombianska ambassaden.

Grevinnan av Wessex, Colombias första dam och konstnären Pedro Ruiz. Grevinnan av Wessex, Colombias första dam och konstnären Pedro Ruiz.

Pedro Ruíz guidade grevinnan och första damen genom utställningen. Ruíz har fått många priser och utmärkelser för sina arbeten. Nyligen tilldelades han medaljen Chevalier dans l’Ordre des Arts et des Lettres av den franska regeringen för sitt bidrag till den colombianska konsten.

Kontakt:

Maddox Gallery

9 Maddox Street

Mayfair

London W1S 2QE

Tel: 0207 870 7622

info@maddoxgallery.co.uk

Här hittar du mer information.