Auktioner på temat James Bond tenderar att bli rena guldgruvor för auktionshusen. Allt från affischer till rekvisita och bondbrudar i fickformat visades på det franska auktionshuset Vermot et Associes "Made in Bond-auktion" och vi har här valt ut några av fynden.

Från den allra första Bondfilmen, Dr No, kommer denna ölflaska av producenten Red Stripe som visar en kopia av orginaletiketten från 1962. Sean Connery blev avbildad i sann Bondanda, tagandes en tupplur i en hammock med tomma Red Stripeflaskor liggandes bredvid sig.

Kan någon glömma bondbruden Honey Ryder iklädd den ikoniska vita bikinin då hon stiger upp ur vattnet i Dr No?  Detta foto föreställandes Sean Connery och Ursula Andres, ståendes på stranden, är ett annat guldkorn.

Den obligatoriska bondbruden i varje film har ofta blivit minst lika omtalad som agent 007 själv. Dessa dockor gjordes i en begränsad upplaga för Goldfinger från 1964 och föreställer den ökända Pussy Galore i tre utföranden; i en lila dräkt, guldmålad, samt i bikini.

Här ser vi ett PR-foto av den förste James Bond, Sean Connery. Detta togs 1963 för filmen From Russia with Love, bara ett år efter Dr No. 

1964 lanserades Goldfinger som till stor del utspelades i Miami Beach. Här ser vi rekvisita från filmen från Hotel Miami Fontainebleu: ett askfat, spelkort samt ett vykort från hotellet i fråga.

Resultaten från auktionen hittar ni HÄR!