I början av december besökte jag åter igen min favoritstad Amsterdam och hade nöjet att träffa designern Mariska Meijers. Holländska med ett förflutet i Sverige. Under ett 10-tal år arbetade hon på Alfred Berg, därefter några år i Singapore, flyttade hem till Holland och sadlade om -till designer.

Läs gärna mitt blogginlägg från 2012 12 03, Amsterdam- Art Antikt och Annorlunda, där jag bedyrar min kärlek till staden.

Det blev ett färgsprakande möte med Mariska och med besök i hennes butik. Hennes sprudlande person tillsammans med de minst sagt modiga mönsterkompositionerna kändes befriande och helvilt." Och äntligen något nytt, inspirerande". Mariskas design finns representerad i tyger, tavlor kuddar brickor och möbler. Är du på väg till Amsterdam, titta in i hennes butik,  Mariska Meijers Flagshipstore på Singel 434 Amsterdam.

Vill du veta mer läs här

Taggar