Det är några av de ledande konst och antikhandlarna i Sverige som fortsätter från Helsingborgsmässan till en av Sveriges verkliga sommaridyller. Marstrands Konst och Antikmässa på Havshotellet i Marstrand hålls i år för sjätte gången.

Fahlnaes Konsthandel och Galleri Claes Moser visar och säljer flera fina verk av Västkustmålare som Ivan Ivarson, Ragnar Sandberg samt en liten utsällning med verk av Inge Schiöler, men även klassisk konst av Carl Larsson, Carl Wilhelmson.

I Jan Ribbhagens monter kan man smycka sig med vackra antika och unika halsband, ringar, örhängen bland mycket annat.

AntikWest  visar ett stort utbud av mycket fint antikt kinesiskt konsthantverk i form av porslin, möbler och mycket annat. Bowallens Antik visar en utsökt och stor samling av silverbestick från olika perioder och stilar samt silverföremål av hög klass.

Ny utställare för i år är Hoffmans Antikhandel som visar högklassiga antikviteter.

Experterna finns förstås på plats och förspiller inte chansen att ge tips, råd och berätta om deras fantastiska föremål och du har ven chansen att få fri värdering av medtagna föremål eller genom bilder av desamma.

Mässan pågår 4-6 augusti och öppettider är fredag-lördag 11-19 och söndag 11-17.

För ytterligare information går det bra att kontakta Fahlnaes Konsthandel på 0707-204075, 0709-380691 alternativt per mail fahlnaesfineart@minpost.nu