Häromdagen var vi och besökte Superfront som ställer ut på Mood gallerian. Vi är  imponerade av detta företag och deras kreativitet. De utmanar verkligen marknaden med deras koncept och design vilken närmar sig flera av de redan etablerade företagens formspråk.
Superfront heter det nya möbelföretag som designar mönsterfrästa luckor, sidstycken, toppstycken, ben och beslag till Ikeas alla stommar (Bestå sideboard, Faktum och
Metod kök och Pax garderober).

Hedvigs favoriter

Tack vare bredden i Superfronts sortiment och antalet olika tillval är kombinationsmöjligheterna så gott som oändliga. Genom att använda sig av gedigna, klassiska material såsom marmor, koppar, mässing och läder - kan kunderna kombinera ihop en möbel av en kvalitet betydligt exklusivare än priset. Större delen av Superfronts tillverkning sker i Dalarna och man använder sig av så miljövänliga material det är möjligt.

Front Tribute. Baertling look alike!

Varför måste kök vara vita? Snyggt!

Gillar ni detta besök gärna Superfronts hemsida för mer information. Om ni är intresserade av inredningshjälp kan Duett hjälpa er med detta. Vi samarbetar bl a med Superfront.

Kommentera