TTF) Kommer den gamla flyginspirerande quartzmodellen att finnas kvar?

MONCHARD WATCHES) Självklart! Redan sedan dag ett har vi tänkt långsiktigt. De modeller vi tar fram ska kunna finnas med lång tid framöver. Vår ambition är att bygga upp ett hållbart och respekterat märke.

TTF) Hur har mottagandet varit av den förra Skytoucher?

MW) Den har varit super sedan första dagen på kickstarter för drygt ett år sedan. Så bra att vi nästan sålt slut på alla klockor och väntar ny leverans.

LÄS MER OM SKYTOUCHER AUTOMATIC PÅ KICKSTARTER

TTF) En clean och stilig design. Hur tänker ni att Skytoucher utvecklas rent designmässigt(dykare, digital etc)?

MW) Våra Skytoucher-modeller bygger i grunden på de klassiska pilotklockorna från anda världskriget (B-Uhr). Enligt oss ska en pilotklocka vara lätt att justera, tydlig urtavla, dag som natt. Därav den lite större kronan och huset (själva klockan på 42mm i diameter)

Något som också kommer igen på nya Skytoucher Automatic är "sideplaten" som är en hyllning till flygplansindustrin. På Sideplaten kan man läsa klockans beteckning som är tanken att efterlikna sätter man betecknar flygplan på.

Nästa klocka kommer troligtvis inte ingå i Skytoucher serien. Vad det blir då återstår att se ;)

TTF) Snyggt att kunna kombinera armbanden. Mesharmbandet är makalöst. Är det viktigt för er att ha variationsmöjligheter när man bär en Monchard?

MW) Vi ser banden som en rolig grej som förnyar och ibland förhöjer klockans utseende. Likt fälgarna på en bil så gör banden otroligt mycket för helheten.  Med banden ger vi kunden den där extra valmöjligheten att kunna anpassa sin klocka till deras stil.

TTF) Någon hälsning till läsarna från Monchard Watches?

MW) Vi vill tacka alla som hjälpt oss så här långt, utan våra kunder är vi ju inget.  Vi tar gärna emot all feedback och svarar på alla era frågor. Vi hoppas även de kan tänka sig hjälpa oss att klara målet i vår kickstarterkampanj även denna gången.

LÄS MER OM MONCHARD WATCHES GMT

Ps. För mer bilder följ TTF och Monchard Watches på instagram. Ds