Pontus Silfverstolpe håller i scenprogrammet tillsammans med Li Pamp där de serverar en mängd spännande modererade samtal med olika experter och kända personligheter.  Dessutom är det i år premiär för en " historisk och kulinarisk måltid" som leds av Pontus Silfverstolpe från Barnebys, med hjälp av Håkan Larsson som är vinskribent och expert i bland annat Allt om Vin och i SVT:s Gomorron Sverige. Det en blir en kulinariskt berättad resa som börjar i den svenska stormaktstiden och de påkostade festmåltiderna. Sedan går färden in i 1700-talet och de franska influenserna som nådde Sverige under Gustav III:s tid för att avslutas i borglighetens uppdukade matsalar under 1800-talets första hälft. Det finns ett begränsat antal platser och biljetterna säljs här!

Vi rapporterar även inför mässan, och live från mässan i Barnebys gästblogg, samt under bloggen "konstnyheter".

Utöver det finns Peter von Heideken på plats för att träffa nya och gamla kunder. Vill du boka ett möte med Peter för att veta mer om hur du som utställare listar dina föremål på Barnebys eller annonserar hos Barnebys är det bara att maila Peter; peter.vheideken@barnebys.com.

Syns på mässan!