I maj slutar jag på Beckmans efter ett drygt decennium som lektor (12 år?) i Visuell kommunikation/grafisk form och många år dessförinnan som gästlärare.

Eftersom jag själv började på skolan 1989 har jag hängt där i 25 år!

Men, jag har länge längtat efter att arbeta 100% med min egen verksamhet.

Nu tar jag steget, som känns stort och vemodigt, men alldeles underbart.

Jag sade upp mig strax före jul men jobbar på som vanligt nästan hela vårterminen alltså.

Under våren formger jag, som nämnts ett antal gånger här, en katalog för Modernas utställning om Nils Dardel.

Jag kommer även att dyka upp på både Konstfack och Berghs som gästföreläsare (”Svensk grafisk form-historia - en översikt”) samt – roligast av allt! – förbereda den första kortutställningen, tillika invigningen av mitt och min make Johans galleri: Haglerum Konstrum, i vårt nybyggda hus (ritat av Johan) på Öland. (Lägg konstnär och datum på minnet: Cilla Ramnek, OBS endast en helg: 10-11 maj).

Haglerum Konstrum kommer att vara öppet med ojämna mellanrum nära byn Haglerum, i utkanten av Bredsättra, ungefär mittemellan det berömda karamellkokeriet där och vackra Kapelludden.

Vår tanke är att bjuda in vänner och bekanta för enkla, korta utställningar. Mer om detta senare under våren.

Jag letar alltid efter nya roliga uppdrag så du som läser detta får gärna höra av dig eller tipsa om mig om du tror att jag skulle passa i något sammanhang.

Art director, grafisk formgivare, konstnär, konstnärlig ledare, gästföreläsare, skribent, fotograf. Jag kan helt enkelt en massa konster!

Här är mitt gamla arkiv (fram till 2011).

Från och med 2011 finns mina arbeten på Facebook.

 

Taggar